Vetlog
Image default
Banen en opleidingen

Reageren op een vacature voor een monteur in Delft en je carrière een boost geven

Uit onderzoek van het CBS, het Centraal Bureau voor de Statistiek, blijkt dat een derde van de werknemers tien jaar of langer bij dezelfde werkgever werkzaam is. Wellicht binnen diverse functies, maar wel bij hetzelfde bedrijf. Een baan voor het leven wordt door veel mensen geambieerd, wegens de ‘veiligheid’ die dit oplevert. Een vaste baan opent bovendien ook veel meer deuren, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een woning. Echter moet je wel oppassen dat je jezelf niet tekort doet door altijd op dezelfde plek te blijven zitten. Een jobhopper hoef je niet te worden, maar wanneer je alsmaar op eenzelfde project of functie werkzaam bent, kan verandering je een hoop opleveren.

Een vacature voor een monteur in Leiden die perfect bij jou aansluit

Heb je al een (vaste) functie als monteur, dan zal een vacature voor een monteur in Leiden of in Delft doorgaans niet gauw je interesse wekken. Echter kun je je carrière een flinke boost geven toch te solliciteren op een dergelijke vacature voor monteur in bijvoorbeeld Leiden of Delft. Een werving- en selectiebureau als WR, dé specialist binnen de monteursbranche, kan je hierbij van dienst zijn. Het bureau staat constant in verbinding met bedrijven binnen deze branche en weet precies waarnaar deze op zoek zijn. Plaats je je cv op de website van dit recruitmentbureau? Dan zal er alleen contact worden gelegd met een selecte groep werkgevers die een kandidaat precies zoals jij zoeken.

Kies voor een dienstverband voor een langere tijd

Werving- en selectiebureau WR werd bijna dertig jaar geleden opgericht. Vandaag de dag werkt een team van gemotiveerde recruiters aan het vinden van geschikte kandidaten voor onder andere een vacature voor een monteur in Leiden of in Delft. Er worden uitsluitend vacatures van werkgevers aangeboden die een vast dienstverband voor een langere tijd willen aangaan.

Gerelateerde artikelen

Verantwoordelijke aanbestedingen

Sales Associate

Hoe u betekenis kunt vinden in uw werk