Vetlog
Image default
Bedrijven

Een LED specialist die zijn kennis met u deelt, lampen inkoopt en die vervolgens voor u installeert

Het Led Design Holland team heeft bewust voor de naam van het bedrijf gekozen. De medewerkers zijn lichtdesigner en -verkoper in hart en nieren. Ze ontwerpen professionele LED verlichting werkplaats, showroom, magazijn, winkel en kantoor. Dit gebeurt in speciale 3D software die exact berekent welke ledlampen geschikt zijn. De overstap op led betekent niet alleen dat de werkomstandigheden qua licht enorm verbeteren. U zult ook merken dat de maandelijkse energierekening flink omlaag gaat. Dit heeft natuurlijk te maken met de zuinigheid en lange levensduur van led.

Op www.leddesignholland.nl staat een tool, waarmee u alvast een schatting krijgt van het besparingspercentage. Een voorbeeld. U heeft in uw werkplaats in totaal 10 lampen van 40 Watt hangen. De lampen branden gemiddeld 10 uur. U zult circa € 74 besparen. Als u de 2 stuks 60 Watt lampen ook door leds vervangt, levert dat aanvullend zo’n € 22 op. In totaal bespaart u dus € 96. In een grote fabriekshal waar rond de 60 lampen hangen, gaat de besparing snel richting € 500. De led bespaar calculator geeft een indicatie op basis van het aantal branduren, het Wattage en het aantal lampen. De exacte, totale besparing hangt ook af van andere factoren. Voor een specifieke berekening kunt u contact opnemen met Led Design Holland. Klik op het oranje blokje met ‘uitgebreide besparing aanvragen’ onderaan bij de calculator. Vul uw naam en telefoonnummer / emailadres in en LDH belt of mailt u snel.

Binnen een paar dagen zal Led Design Holland contact met u opnemen. In de tussentijd zou u een paar interessante blogartikelen kunnen lezen om alvast wat meer te weten te komen over led. Alle teksten staan bij elkaar onder de noemer ‘kennisbank’. Ze zijn bijzonder informatief. Een aantal voorbeelden van onderwerpen die worden behandeld: led verlichting keurmerken, licht management systemen, led sensoren, biodynamische verlichting. Aanvullend worden belangrijke led-begrippen als CRI, Lumen, RGB en UGR besproken.

https://www.leddesignholland.nl

Gerelateerde artikelen

Bescherming voor die mooie vloer

Prachtige oud eiken meubels!

Het juist luchtventilatiesysteem voor een gezonde omgeving