Vetlog
Image default
Bedrijven

Het juist luchtventilatiesysteem voor een gezonde omgeving

Door COVID-19 wordt er tegenwoordig meer aandacht gegeven aan ventilatiesystemen. Logisch, want het juiste luchtventilatiesysteem creëert een veilige en gezonde omgeving. Scholen en kantoren hebben in het bijzonder veel aan goede ventilatie. In een muffe kamer of zaal kunt u zich nu eenmaal veel minder goed concentreren. Als er genoeg verse zuurstof in de lucht hangt, functioneren uw hersenen beter. Daarnaast kan een goed luchtventilatiesysteem ook schadelijke stoffen wegwerken die voortgebracht worden door een verwarming en schoonmaakproducten. U weet vast wel hoe onaangenaam het is om in een kamer met een sterke chemische geur te zitten. Verder houdt een luchtventilatiesysteem ook het CO2-niveau op peil. Lees verder om daar meer te weten over te komen.

Houd uw CO2-niveau op peil

We weten ondertussen allemaal hoe essentieel het is om het CO2-niveau op peil te houden op kantoor of in de klas. Wanneer mondkapjes niet gedragen worden, ademt iedereen lucht met CO2 uit. In een lokaal zonder een degelijk ventilatiesysteem betekent dat dat er een groot gezondheidsrisico is. Een ziekte als COVID-19 kan zich namelijk erg gemakkelijk verspreiden als het CO2-niveau niet efficiënt genoeg op peil gehouden wordt. We raden u daarom aan om zeker een degelijk systeem te installeren op uw kantoor of school. Een topspecialist voor CO2-ventilatiesystemen is Easyven. Ze hebben namelijk erg veel ervaring met de installatie van verluchtingssystemen op scholen. Dat alles doen ze zelfs tegen voordelige prijzen. Hun CO2-systemen werken trouwens met een sensor die automatisch aangeeft of de ruimte al dan niet veilig is.

Stel al uw vragen meteen

Bij de installatie is het belangrijk dat de specialist een goed beeld heeft van uw plannen. Op die manier kan de installatie van uw luchtventilatiesysteem namelijk vlot en probleemloos verlopen. Stel zeker ook al uw vragen voor de installatie. Een specialist als Easyven uit Oudewater biedt een uitstekende service aan tegen een voordelige prijs. Ze beantwoorden ook met plezier al uw vragen.