Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

De Juiste LED straler kiezen

Heb jij besloten om een led straler te kopen? Dan maak je een verstandige aankoop. Gemiddeld gezien zijn er twee soorten mensen die een led straler kopen: mensen die hun huidige halogeen straler willen vervangen voor een duurzamere en goedkopere optie, en mensen die voor het eerst een straler aanschaffen. Voor beiden kan het een uitdaging zijn om de geschikte vorm van led verlichting te vinden. Immers zijn de dingen waar je op moet letten bij het kopen van led lampen heel anders dan dat van bijvoorbeeld een halogeen lamp. Daarom hebben wij een aantal dingen op een rijtje gezet waar jij op kan letten bij het kopen van een led straler, en bij led lampen in het algemeen.

Een led straler produceert een geconcentreerde bundel licht. Dit zorgt er voor dat het grote oppervlakten kan verlichten, voornamelijk in de lengte. Het is dus slim om een led straler zo op te hangen dat het de te verlichten plek over de langste zijde pakt.

Probeer te voorkomen dat je een led straler bijvoorbeeld net om een hoek hangt. Dit is een veel gemaakte fout en zorgt er voor dat het mensen (en dus jezelf) constant verblindt wanneer je de hoek om loopt.

Let hierbij ook op of de lamp gemakkelijk te verbinden is met een stroomvoorziening vanaf de te installeren plek. Dit kan veel werk en kopzorgen schelen als je dit van tevoren regelt.

Led verlichting wordt op verschillende plekken gebruikt. Je ziet vaak dat led lampen zoals een led straler buiten worden gebruikt. We maken dan ook eigenlijk een verschil tussen de led straler met een bewegingssensor en een zonder.

Wil je een led straler gebruiken als beveiliging om potentiele indringers af te schrikken? Dan heb je een led straler met bewegingssensor nodig. Dankzij de ingebouwde afstel opties kan je de gevoeligheid instellen. Zo kan je aangeven vanaf hoeveel duisternis (dus hoe laat) hij actief mag worden, en op welke grootte van bewegingen hij moet reageren.

Wil je een led straler hebben om een constante lichtbron te vormen? Dan heb je een deze led lampen nodig zonder sensor.

Nú is het moment aangebroken voor de introductie van een nieuwe verlichtingsbron. Een die wederom een revolutie met zich mee zal brengen op het gebied van verlichting en hoe de mens verlichting zal ervaren, namelijk led. ‘led’ staat voor ‘Light Emitting Diode’ oftewel lichtgevende diode. Dit is een energiezuinige maar hoog efficiënte technologie welke geen giftige stoffen bevat en evenveel licht produceert als traditionele lampen. Led-lampen is de nieuwe generatie lampen die inspelen op de toenemende vraag naar energie en milieuvriendelijke oplossingen. Een lamp die nu en de toekomst een belangrijk plaats zal gaan innemen.

https://leds-depot.nl/led-commercieel/led-stralers-ip65.html

Gerelateerde artikelen

Bij welke klachten helpen steunkousen?

Ondernemen

Pesten is van alle tijden