Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

Ideeën voor een trapleuning

Een trapleuning bij je trap nemen heeft veel voordelen. In veel huizen zie je al deze trapleuning, maar je hebt ook wel een paar huizen waar je nog geen trapleuningen ziet. Dit kan erg gevaarlijk zijn, want ongelukken kunnen overal gebeuren, vooral op de trap. Daarom is het handig om een trapleuning te nemen, dan kan je je tenminste vasthouden als er een ongelukje op de trap gebeurt. Hieronder staan originele ideeën voor een trapleuning, die gegarandeerd mooi staat in je huis.

Trapleuning van ruw hout.

Je ziet vaak dat trapleuningen van hout zijn gemaakt. Dit is meestal heel netjes afgewerkt, maar je kan er ook voor kiezen om je trapleuning van ruw hout te maken. Zo ziet je huis er wat natuurlijker uit. Met een bijpassende balustrade zie je gelijk verschil in je huis.

Trapleuning van touw

Dit is iets wat je niet vaak ziet, maar het is een erg origineel idee. Het touw is stevig en makkelijk vervangbaar als je besluit om een andere stijl te nemen, wat het ideaal maakt voor mensen die van verandeirngen houden.

Stalen trapleuning

Deze trapleuning is heel erg populair. Het past dan ook erg goed bij een industrieel design, wat de meeste mensen tegenwoordig in hun huis willen. De donkere kleur van het staal zorgt voor en goede industriele sfeer.

Trapleuning met verlichting

Wil je voor een moderne look gaan? Dan is een trapleuning met verlichting misschien wel iets voor jou. Aan de onderkant van de leuning worden er LED strips geplaatst die een mooi licht creeren. Dit is niet alleen mooi, maar ook erg handig voor donkere dagen en je de trap goed wilt kunnen zien.

Zelf een trapleuning ontwerpen

Als je al heel lang op zoek bent naar een trapleuning maar je hebt er nog steeds geen gevonden die bij je stijl past, kan je er altijd voor kiezen om een trapleuning zelf te ontwerpen.

 

 

 

 

 

http://www.lamiwood.nl

Gerelateerde artikelen

zakelijke telefonie van Voipzeker

Waar uitgaan in Rotterdam?

Een succesvolle campagne op het internet