Menu

Creëer uw eigen en persoonlijke zitkubus voor op het werk

juni 21, 2018 - Marketing

Wilt u iets bijzonders op het werk? Iets waarmee u gegarandeerd opvalt? Dan is Qubie® echt iets voor u. Dit is een zitkubus die bedrukt wordt met uw eigen logo of andere afbeelding naar keuze. Uw eigen Qubie® bestelt u eenvoudig bij een specialist als Axicom Design. Dit is een reclamestudio die zich onder andere bezighoudt met het bedenken en produceren van nieuwe toepassingen op het gebied van grootformaatprinting. Daarnaast kunt u bij hen ook diverse materialen laten bedrukken, van raamfolie tot behang en van marmer tot canvas. En dat in een uitstekende printkwaliteit! Het is allemaal mogelijk. Heeft u nog geen goed logo? Of bent u uitgekeken op uw huidige exemplaar? Ook daarvoor kunt u bij deze specialist terecht.

Verschillende soorten raamfolie laten bedrukken? Schakel een specialist in!

Axicom Design is een specialist op het gebied van bedrukken van materiaal. Neem bijvoorbeeld raamfolie. Zo bestaan er speciale zon- en warmtewerende folies, maar ook inbraak- of koudwerende-, decoratieve- of getinte folies. Deze soorten raamfolie kunt u altijd laten bedrukken met uw logo of andere communicatie-uitingen. Daarnaast schakelt u Axicom Design ook in voor de aankleding van uw kantoren en werkruimtes. Hierbij werken zij desgewenst samen met uw architect of interieurontwerper. Ze produceren fullcolour wandbekleding en zelfklevende prints. Maak uw kantoor of werkruimte af met een Qubie®, een zitkubus met eigen print. Alle producten worden op locatie geleverd en wanneer het nodig is verzorgen zij de perfecte montage ervan.

Om deze redenen laat u de specialist uw raamfolie bedrukken

Ga voor een originele toevoeging aan uw interieur en schakel de specialist in voor de meest originele ontwerpen en ideeën. U wilt toch ook opvallen met uw bedrijf? Van grafische vormgeving en reclameontwerp tot grootformaatprinting, drukwerk, signing en belettering. Het kan allemaal bij een specialist als Axicom Design. Vakmanschap, veelzijdigheid en creativiteit zijn de kernwaarden van dit bedrijf en de reden dat u een verstandige keuze maakt wanneer u hen inschakelt. Dit alles doen zij tegen concurrerende tarieven en op zeer korte termijn. Naast de drie disciplines: design, print en styling, bieden zij u ook de mogelijkheid om een eigen zitkubus te ontwerpen. Deze poef kunt u laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Dus of u nu een zitkubus wilt ontwerpen of raamfolie wilt laten bedrukken, u kunt altijd terecht bij deze specialist.