Menu

De specialist in led reclame ontwerpt, produceert en plaatst uw reclame

juni 14, 2018 - Marketing

Volledige service is belangrijk wanneer u een specialist inschakelt voor uw led reclame. 3TAC is zo’n specialist. Zij helpen u door het hele proces wanneer u led reclame wilt hebben. Zo geeft u altijd eerst uw wensen en eisen door. Kiest u voor een outdoor led reclamescherm? Of voor gevelverlichting? Heeft u gekozen, dan wordt begonnen met het maken van een ontwerp. Bent u tevreden? Dan gaat de specialist aan de slag en wordt het ontwerp uitgevoerd en gemaakt. Is de reclameverlichting klaar? Dan zorgt de specialist ervoor dat de led reclame op de door u gewenste plek wordt geplaatst.

Led reclame voor binnen en voor buiten

Led reclame kan overal. Trek de aandacht met grote led schermen op de gevel van uw bedrijf. Maar u kunt uw bedrijf ook een andere uitstraling geven door led letters binnen te installeren. Afhankelijk van uw doelen, kiest u gemakkelijk in overleg met de specialist de reclameverlichting die het beste past bij uw bedrijf en bij de producten of diensten die u aanbiedt. De specialist ontwikkelt, maakt en plaatst vervolgens de gewenste verlichting. Waar vindt u een specialist die u kan helpen bij het ontwikkelen van de led reclame die past bij uw bedrijf? Lichtreclame op maat door 3 TAC is altijd een goede keuze.

Reclame maken met het oog op het milieu: kies voor led reclame

Led reclame is een van de meest duurzame vormen van lichtreclame. Het verbruikt weinig energie en er is weinig kans op kortsluiting. Omdat led reclame gemaakt kan worden in verschillende soorten en maten, zien we het steeds vaker terug in ons straatbeeld. En dat zijn nog niet eens alle voordelen! Led verlichting is licht en helder. Én het is zeer betaalbaar. Wilt u reclame maken voor uw bedrijf? Bijvoorbeeld door prachtige letters op uw kantoorgevel te plaatsen? Door uw winkel goed te verlichten? Of door een mooie tekst in of buiten uw restaurant te plaatsen? Met de hulp van een specialist als 3TAC heeft u snel een prachtige én aantrekkelijk geprijsde lichtreclame.