Vetlog
Image default
Marketing

Klanten informeren doet u het best met een up-to-date adressenbestand

Communicatie is van groot belang. Vooral als u een eigen bedrijf heeft en klanten of partners wilt bereiken. Wilt u (potentiële) klanten informeren over een nieuw product of dienst? Dan doet u dat natuurlijk gericht via direct marketing. Om die goed uit te voeren, is het van belang dat u beschikt over de juiste adres- en persoonsgegevens van de doelgroep. Om geld te besparen kunt u natuurlijk zelf gegevens verzamelen, maar dit is doorgaans een lastige klus. Daarom is het eenvoudiger om een adressenbestand te kopen bij een specialist als Wolting Marketing Support. In deze adresbestanden vindt u extra informatie over uw doelgroep en bovendien wordt deze database meerder keren per jaar geüpdatet. Zo beschikt altijd over een up-to-date adressenbestand.

Ontvang deskundig advies bij de aanschaf van een adressenbestand

Begint u binnenkort met een nieuwe marketingcampagne? Dat is een verstandige keuze! Of over een direct mailing? Dan heeft u natuurlijk een actueel adressenbestand nodig. Als het gaat om een campagne in de industrie, bouw of facilitaire dienstverlening, bent u bij Wolting Marketing Support aan het juiste adres. Zij helpen u aan een adressenbestand dat meerdere malen per jaar wordt geüpdatet. Hierin vindt u de juiste contactpersonen en vaak specifieke doelgroepinformatie. Uiteraard ontvangt u deskundig advies bij de aanschaf van de adresbestanden. Zij weten als geen ander dat het kopen van een adressenbestand niet over een nacht ijs gaan en u hier een weloverwogen keuze in wilt maken.

Uw partner voor meer dan alleen een actueel adressenbestand

Op zoek naar een partner die u kan helpen met een adressenbestand? Dan wilt u natuurlijk weten wat die partij te bieden heeft. Zo kunt u bij Wolting Marketing Support terecht voor meer dan alleen de aanschaf van actuele adresbestanden. Zij zijn op ieder moment inzetbaar als het verlengstuk van uw sales- of marketingafdeling. De specialist helpt u onder andere met agendaplanning, Multi Client onderzoek, marktonderzoek, telemarketing, SEO en social support. Deze diensten staan meestal niet los van elkaar, maar worden regelmatig als combinatie inzet. Wolting Marketing Support gaat graag met u aan tafel om de mogelijkheden met u te bespreken.