Vetlog
Image default
Aanbiedingen

Bescherming voor die mooie vloer

Je hebt net de verbouwing achter de rug of verhuisd naar je nieuwe huis waar alles al kant en klaar is. Je plaatst je meubels op die nieuwe vloer en denkt er niet bij na hoe of wat. Op een gegeven moment zie je verschillende krassen op de vloer verschijnen. Als je dan goed kijkt komt het door de stoelen die elke dag heen en weer geschoven worden.

Dit is heel jammer om na een half jaar al schade te zien aan de vloer waar je had gehoopt dat deze een aantal jaren mee zou gaan. Deze ergernis had voorkomen kunnen worden door rubberen stoelpootdoppen te gebruiken. Het is een kleine aanschaf wat grote ergernissen kan voorkomen in de toekomst.

Rubberen stoelpootdoppen voor verschillende ondergrond

De rubberen stoelpootdoppen kun je eigenlijk gebruiken voor elke ondergrond. Denk bijvoorbeeld op hout, laminaat en vloerbedekking zorgt het ervoor dat er geen grote krassen ontstaan he. Uiteraard is dit ook het geval met marmer en natuursteen, maar hier zul je ook merken dat je geen piepende geluiden zal horen. Je kent het wel, die vreselijke geluiden waar je haren van rechtovereind zullen gaan staan.

Dankzij de goede bescherming weet je zeker dat je vloer nog vele jaren mee zal gaan. En dat dankzij maar een kleine uitgave voor bescherming. Zeker voor de prijs van een nieuwe vloer is dit het waard om deze optimaal te beschermen. Plus je wilt niet constant in een verbouwing zitten omdat je weer een nieuwe vloer nodig hebt.

https://stoeldopshop.nl/rubberen-stoeldoppen/