Vetlog
Image default
Aanbiedingen

Een dichte poort met een houtvulling of een lamelvulling

Het is niet zo gek dat je het liefste een dichte poort aan huis wilt. Want naast dat dit een veilig gevoel biedt, ziet een dichte poort er ook nog eens fantastisch uit. Het dichte karakter is te danken aan de houtvulling of de lamelvulling waar gebruik van wordt gemaakt. Ongewenste bezoekers blijven makkelijker buiten én je hebt minder snel last van pottenkijkers. Hierdoor kun je met een fijn gevoel genieten van het zonnetje, een goed boek lezen of de kids kunnen ongestoord lekker spelen en ravotten in de tuin. 

Je bent in beide gevallen zeker van erg veel privacy 

Een dichte poort zorgt dus voor erg veel privacy. Maar tegelijkertijd geniet je ook van erg veel veiligheid in de tuin. De poort kan namelijk automatisch worden bediend of af worden gesloten met hang- en sluitwerk van enkel de hoogste kwaliteit.  

Kies voor maatwerk en geniet van een perfect totaalplaatje 

De dichte poort moet perfect aansluiten op de lengte van de kavel. Maar het moet natuurlijk ook haarfijn aansluiten op de bouwstijl van de woning. Daarom is het een goed idee om de poort helemaal op maat te laten maken. Het maatwerk zorgt voor een prachtig totaalplaatje. En, minstens zo belangrijk, het sluit ook nog eens haarfijn aan op je eigen smaak. En laat je graag een paar handige extraatjes terugkomen? Zoals een brievenbus of een elektrische bediening van de poort? Ook dat behoort allemaal tot de mogelijkheden als je gaat voor maatwerk. 

Geef je wensen op het gebied van het ontwerp door aan een specialist 

Als het aankomt op het design van de dichte poorten, lijken de mogelijkheden dus haast eindeloos. En daardoor is het ook meer dan begrijpelijk dat je hier de nodige hulp in kunt gebruiken. Plan daarom altijd even een gesprek met een specialist op het gebied van hekwerken in. 

https://verstijlenhekwerken.nl/lokale-paginas/dichte-poorten/