Vetlog
Image default
Aanbiedingen

iPhone 7 scherm reparatie met 12 maanden garantie

Heb je een iPhone 7 scherm reparatie nodig? Helaas heeft je iPhone niet het eeuwige leven, maar door een eenvoudige reparatie kun je er wel voor zorgen dat je telefoon nog een tijdje mee zal gaan. Een scherm repareren is een relatief eenvoudige ingreep die ook lang niet zoveel kost als je wellicht had gedacht. In ieder geval is het een stuk goedkoper om het scherm van je iPhone 7 te repareren dan dat het is om een hele nieuw toestel te kopen. Een iPhone 7 scherm reparatie bij GSM reparatie centrum duurt slechts 20 minuten, en je krijgt 12 maanden garantie op je nieuwe scherm. Mocht dus onverhoopt het scherm binnen de garantietermijn weer stuk gaan, dan wordt het onderdeel door ze vervangen zonder dat je ervoor hoeft te betalen.

 

iPhone 7 scherm reparatie bij beschadigingen en gebreken

Heb jij nog steeds een iPhone 7 die je elke dag gebruikt? De iPhone 7 is in 2016 uitgebracht als de opvolger van de 6S Plus met tal van nieuwe functies. Deze iPhone heeft een 4,7 inch scherm, een grotere camera lens en is ook waterdicht. Een smartphone is geen goedkoop object, en dat is zeker het geval met een iPhone. De iconische smartphone van Apple is gemaakt met hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën, en daarom kun je als je er zuinig op bent vaak jaren met een iPhone 7 doen. Maar na al die jaren is het niet gek als er gebruikssporen ontstaan of dat het scherm van de iPhone beschadigd raakt. 

 

Waarom zou je een iPhone 7 scherm reparatie nodig hebben?

Het scherm van een iPhone 7 kan in de loop der jaren beschadigingen oplopen zoals krassen en barsten, bijvoorbeeld omdat de telefoon per ongeluk op de grond valt. Meestal functioneert de telefoon dan nog wel, maar is het minder prettig de iPhone te bedienen als er barsten in het glas zitten. En bovendien is je iPhone ook niet meer waterdicht als er een flinke barst in het scherm zit. Je kunt je scherm beschermen tegen dit soort beschadigingen door een screenprotector of een casing aan te brengen. Maar deze beschermingsmiddelen helpen niet tegen technische mankementen die na verloop van tijd kunnen ontstaan. Een ingebrand scherm is een veelvoorkomend probleem, evenals dooie pixels of de touchscreen functie die niet meer werkt. Dit kunnen allemaal redenen zijn om iPhone 7 scherm reparatie te overwegen.