Vetlog
Image default
Alarmsysteem

Kans op inbraak aanzienlijk verkleinen

Door simpele maar effectieve maatregelen te nemen kun je de kans op inbraak flink verkleinen. De beste manier om dit te doen is door veiligheidssloten te laten monteren door slotenmaker Den Haag.

Inbrekers zijn altijd op zoek naar de volgende slag en lopen door wijken om te kijken welke huis een makkelijk doelwit is. Hierbij kijken ze vooral naar de sloten dat op de deur zitten want dit is vaak het enige dat hun in de weg staat. Als het een slot is die ze makkelijk kunnen forceren, zetten ze die huis op hun lijstje. Ze herkennen echter ook veiligheidssloten en weten dat het te lang duurt om zulke sloten te forceren. Wanneer er genoeg huizen zijn waar ze makkelijk binnen kunnen komen gaan ze niet de risico nemen om veiligheidssloten te proberen te forceren.

Alleen het laten plaatsen van veiligheidssloten door slotenmaker Den Haag verkleint dus de risico op inbraak. Mocht de inbreker toch zo gek zijn om het te proberen is de kans groot dat die gepakt word, want de inbreker moet veel tijd aan besteden waardoor de pakkans groter word. De buren kunnen de politie bellen als ze verdachte activiteiten zien en daarom willen inbrekers zo snel mogelijk binnen zijn.