Vetlog
Image default
Bedrijven

Schakel een begeleider in om je scriptie tot een goed einde te brengen

Wanneer je hogere studies wil gaan doen, moet je onvermijdelijk ook op het einde een scriptie schrijven over een onderwerp dat met je richting te maken heeft. Of je uiteindelijk een diploma in ontvangst mag nemen, hangt vaak af van je de kwaliteit van je scriptie. Sommige studenten weten niet hoe ze hier juist aan beginnen en schakelen hulp in.

Hoe gaat het in zijn werk?

Via Studielab kan je namelijk begeleiders inhuren die je helpen bij het schrijven van je scriptie. Op basis van de aanvraag die jij bij hen doet, wordt er een begeleider voorgesteld die jou kan helpen. Het grote voordeel is dat je zowel online als face to face hulp kan vragen. Zo kan je in je vertrouwde omgeving blijven indien je dit wenst. Of je nog moet starten met het schrijven van je eindwerk of het is net afgekeurd en je weet niet hoe je het kan verbeteren, bij Studielab kan je altijd hulp vragen.

Wat kost het?

Hoeveel de scriptiebegeleiding kost, hangt af van een aantal factoren. Zo is online begeleiding goedkoper dan face to face begeleiding. Kies je meteen voor een pakket van tien uur begeleiding? Dat is per uur ook goedkoper dan wanneer je losse uren wenst. Een los uur begeleiding is duurder, maar wanneer je slechts een of twee uur hulp nodig hebt, kan dit wel een goed alternatief zijn.

Ook studiebegeleiding mogelijk

Studielab biedt niet enkel scriptiebegeleiding aan. Je hebt namelijk ook de mogelijkheid om studiebegeleiding in te schakelen. Wanneer je bijvoorbeeld moeite hebt met studeren omwille van faalangst of dyslexie, dan kan je ook een begeleider inschakelen die je tips kan geven om hier mee om te gaan. Het traject van studiebegeleiding wordt op jouw maat gemaakt met als doel studeren eenvoudiger te maken voor jou.

 

Gerelateerde artikelen

Slotenmaker Den Haag bij buitensluiting 24/7 bereikbaar

Ontstopping Den Haag nodig? Zo regel je dat!

Een huis gekocht