Vetlog
Image default
Dienstverlening

Search4Love gaat voor jou op zoek naar leuke singles

Ben jij het zat om week in week uit op de dansvloer of in de kroeg op zoek te gaan naar andere singles? Vind je het maar een flinke uitzoekerij omdat je aan de buitenkant van iemand nou niet direct kan zien of deze persoon single is? Wij hebben er bij Search4Love wat op gevonden! Zoals onze naam al zegt gaan we op zoek naar de liefde. Voor jou. En niet zomaar, maar via speeddaten. Je hebt op dezelfde avond een speeddate met meerdere singles, maar liefst tussen de 10 en 20!

Super handig, want je hoeft zelf niet meer op zoek te gaan naar andere singles. Dat doen wij namelijk voor je. En aangezien je in de buurt van jouw eigen woonplaats kan speeddaten en we onze groepen indelen op leeftijd, stemmen we de singles al goed op elkaar af. De match-kans wanneer je met ons komt speeddaten is dan ook 90%. Wij organiseren iedere speeddate avond tot in de puntjes. Of je nu gaat speeddaten in Utrecht, Amsterdam, Eindhoven of Arnhem, er is bij elk event een hostess aanwezig die jou en de andere singles de hele avond begeleid. Ook krijg je altijd een welkomstdrankje van ons bij binnenkomst.

Binnen vier minuten een goede indruk geven

Iedere vier minuten spreek je een andere single. Dat is het concept van speeddaten. Je leert elkaar dus nog niet door en door kennen maar krijgt wel een goede eerste indruk van iemand. En die eerste indruk is zo belangrijk en alles bepalend. Want als de eerste indruk niet goed is heeft het ook helemaal geen zin om nog meer tijd in die persoon te steken. Maar is de eerste indruk wel goed, dan is het het zeker waard om diegene beter te gaan leren kennen.

Wanneer jij een match hebt gevonden ontvang je zijn of haar emailadres, andersom ontvangt jouw match ook jouw emailadres. Het is nu jouw keuze (en die van de ander) wat jullie volgende stap gaat zijn. Wij hopen natuurlijk dat jullie via ons de liefde van jullie leven in elkaar hebben gevonden!

https://www.search4love.nl/

Gerelateerde artikelen

Schuin dak: zijn zonnepanelen interessant?

traineeship overheid

Schakel deze betrouwbare stucadoor uit Gouda in