Vetlog
Image default
Vervoer en transport

Een spoedkoerier die al binnen een half uur bij u kan zijn

Bent u op zoek naar een spoedkoerier, omdat uw zending het liefst vandaag nog op de plek van bestemming moet aankomen? Dan eindigt uw zoektocht bij A-One Spoedkoeriers. Dit bedrijf staat direct voor u klaar, en met maar een enkel belletje heeft u uw opdracht al doorgegeven. Bekijk de website om het juiste telefoonnummer te vinden voor uw specifieke regio, bel uw verzoek door en de spoedkoerier staat misschien al wel binnen een half uur bij u voor de deur. Dat is de extra stap die dit bedrijf graag voor u doet.

Koeltransport op maat

Heeft u een internationale koerier nodig die in het bezit is van een koelbus en die tevens te werk kan gaan als spoedkoerier? U heeft het allemaal gevonden in A-One Spoedkoeriers. Het bedrijf beschikt over diverse voertuigen die geparkeerd staan op het wagenpark in Nieuwegein. Zo vindt u daar ook een koelbus waarin plaats is voor twee pallets. Moet u medicijnen, voedsel of andere gekoelde producten vervoeren naar de andere kant van Europa en dat het liefst zo snel mogelijk? Deze internationale koerier doet het voor u. Middels een strakke planning maakt het team het mogelijk om lastminute (spoed)opdrachten goed uit te voeren. Daarbij is uw zending van A tot B verzekerd. Dat geeft u extra vertrouwen en minder kopzorgen.

Wereldwijde leveringen zijn mogelijk

Zoals u al eerder las, is deze internationale koerier in te schakelen voor zendingen door heel Europa. Wist u echter ook dat wereldwijde zendingen ook mogelijk zijn? Dit, omdat het bedrijf nauw samenwerkt met betrouwbare partners over de hele wereld. Luchtvracht is daarom ook geen enkel probleem, of u nu een klein of groot pakket zo snel mogelijk naar de andere kant van de wereld moet laten transporteren. Heeft u vragen of wilt u gelijk een opdracht doorgeven aan de spoedkoerier? Bekijk de website dan om de contactgegevens te ontdekken.

Gerelateerde artikelen

De beste koeriersdienst in Enschede

Wat doet delft taxi service in corona tijden?

Koerier Utrecht biedt je de kans op een goede samenwerking