Vetlog
Image default
Bedrijven

Een huis gekocht

Gefeliciteerd, jullie hebben een huis gekocht! Nu komt de verhuizing. Lees dit artikel voordat je gaat verhuizen.

Loop eens door het huis

Er is namelijk geen beter moment om je nieuwe huis eens goed door te lopen dan wanneer het helemaal leeg is. Dit is dus het uitstekende moment om te controleren of:

–          Alle overeenkomsten en reparaties zijn uitgevoerd door de vorige eigenaar

–          Alles naar behoren werkt incl. stopcontacten en schakelaars

–          Alles wat aanwezig hoort te zijn, ook echt aanwezig is in het huis

Als je een probleem vindt dat in strijd is met het verkoopcontract, kun je onmiddellijk contact met de makelaar opnemen. Problemen die niet in het contract zijn opgenomen zijn nu jouw verantwoordelijkheid, maar het helpt wel om te weten wat ze zijn.

Baby proof je huis

Dit geldt niet alleen voor kinderen maar ook voor huisdieren. Nu er nog niks in de nieuwe woning staat, is het moment aangebroken om alles te beveiligen. Denk aan stopcontacten en trappen.

Bedenk wat je waar gaat plaatsen

Voordat je alle spullen verhuist, kun je alvast bedenken wat je waar gaat plaatsen, een soort aanvalsplan zullen we maar zeggen. Dit kan je een hoop tijd besparen tijdens en na het verhuizen.

Geef het nog een goede schoonmaakbeurt

Het laatste dat je waarschijnlijk wilt doen nadat je verhuisd bent, is je nieuwe woning van boven naar beneden schoonmaken. Maar dit is wel de beste tijd om het te doen.

Verander je sloten

De sloten van je nieuwe huis vervangen, is altijd een goed idee. Je weet namelijk nooit wie een sleutel heeft. Plan dus een afspraak met slotenmaker Venlo. Nodig slotenmaker Venlo uit om ook eens de nieuwe woning te doorlopen en te kijken naar de veiligheid van de openingen in de woning. Hierdoor voel jij je al een stuk veiliger.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-venlo/