Vetlog
Image default
Horeca

Vlees bereiden? Meten is weten!  

Met een breed scala aan methoden om vlees te koken, hebben veel professionele chef- en thuiskoks thermometers bij de hand voor het bereiden van vlees. Men gebruikt verschillende manieren om vleesgerechten erg lekker te maken. Zo vinden velen het leuk met behulp van droge hitte (braden, grillen, pan-roosteren, pan-frituren roerbakken en buitengrillen) of vochtige hitte (stoven en koken in vloeistof) hun vlees te bereiden.

De methoden moeten worden geselecteerd op basis van de aanvankelijke malsheid van de snede, de gewenste kwaliteitskenmerken van het resulterende product, de beschikbare kookfaciliteiten en apparatuur en de hoeveelheid tijd die beschikbaar is voor de bereiding. Alles kan worden bereikt met de juiste kookthermometer.

Wij hebben een breed assortiment kookthermometers die u kunnen helpen uw kookdoelen te bereiken met de juiste temperatuur. Ze zijn toepasbaar op alle kookapparatuur die u zou kunnen gebruiken, vooral met moderne gereedschappen met geavanceerde technologie.

Enkel de beste thermometers

Onze kookthermometers kunnen u helpen om binnen enkele seconden een nauwkeurige meting te krijgen, zodat u de resterende bereidingstijd kunt bepalen. De mate van gaarheid kan eenvoudig worden bepaald door de interne temperatuur te meten met een standaard vleesthermometer of superfast thermometer. Hoe malser de snede, hoe lager de interne temperatuur die nodig is om een bevredigend product te produceren.

Al onze vleesthermometers zijn van bekende merken die de reputatie hebben echte en originele producten te maken. Deze thermometers zijn makkelijk afleesbaar en gemaakt van duurzame materialen in verschillende vormen, maten en ontworpen in uw favoriete kleuren.

Het gebruik van een voedselthermometer

U kunt onze thermometer en thermapennen gebruiken door deze onder een kleine hoek in het gebraden oppervlak te steken, zodat de punt van de thermometer zich in het dikste deel van de snede bevindt, maar niet in vet of tegen het bot rust. Als u de thermapen gebruikt, moet u de kookunit en de lekbak leegmaken terwijl het vlees draait. We kunnen u helpen bij het kiezen van een voedselthermometer, zodat u het type in huis haalt dat het beste bij u past. Zo zult u er veel plezier van hebben en deze elke kooksessie kunnen gebruiken.

De verschillende soorten thermapennen

We hebben digitale ovenveilige thermometers die op hun plaats blijven terwijl het voedsel kookt, die u diep in het dikste deel van het voedsel kunt steken en in één tot twee minuten kunt lezen. We hebben ook een brede collectie digitale direct afleesbare thermometers die in voedsel verblijven, terwijl het kookt. Een ander soort thermapennen is de Instant-read-thermometers die niet in het voedsel kan blijven tijdens het koken.

Daarnaast hebben we onder meer pop-upthermometers voor gevogeltegerechten in ons assortiment. Controleer altijd of het vlees gaar is met een conventionele en, indien nodig, een magnetronbestendige thermometer.

Onze thermapennen lezen in vijf tot tien seconden de temperatuur af, dus u zult genieten van een geweldige ervaring bij het koken van uw favoriete vleesgerecht. Wilt u ook het lekkerste stuk vlees aller tijde bereiden? Kijk dan snel in ons assortiment voor een thermapen – de beste assistent die u zich wensen kunt.

https://www.thermapen.nl/vlees-thermometers