Vetlog
Image default
Industrie

Een bedrijf gespecialiseerd in het spuitgietproces

Spuitgieterij Strcutura, gelegen in Beringe nabij Weert, is gespecialiseerd in de TSG-techniek als het aankomt op het spuitgietproces. Kenmerkend voor deze techniek is de lage druk die wordt toegepast en het neemt een aantal voordelen met zich mee. Tijdens dit spuitgietproces wordt het blaasmiddel samen met het granulaat in een gietvorm gespoten. Dit zet vervolgens uit en neemt de gewenste vorm precies aan. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardig, stevig en stijf product dat niet gemakkelijk indeukt. Dit spuitgietproces is ideaal voor producten die een grotere wanddikte dienen te hebben, zoals displays van medische apparatuur.

Een duurzaam spuitgietproces door deze deskundige spuitgieterij

Vanaf de oprichting focust Structura zij zich op TSG-spuitgieten wat hun een echte specialist maken in dit vakgebied. Naast dat zij een echte expert zijn, staat duurzaamheid ook hoog bij hen in het vaandel. Zo gaan de medewerkers voor kleinschalige producties bijvoorbeeld handmatig te werk en hebben de artikelen die worden geproduceerd een zeer lange levensduur. Kortom, bij deze spuitgieterij haal je het meeste uit je producten!

De werkwijze van deze specialist

Naast dat je kwalitatief hoogwaardige producten mag verwachten van deze spuitgieterij, bieden zij ook uitstekende service. Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van hun diensten gaan zij eerst een gesprek met je aan om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. Aan de hand van dit proces maken zij een ontwerp, en na jouw goedkeuring te hebben ontvangen gaan zij aan de slag. Nadat de productie is begonnen kun je al binnen vier weken jouw producten verwachten! Tevens is er ten alle tijden een aanspreekpunt waar je terecht kunt voor eventuele vragen of onduidelijkheden.

Ga bij hun langs

Ben je benieuwd naar wat dit gespecialiseerde bedrijf voor jou kan betekenen? Schroom dan niet om contact met hen op te nemen door de contactgegevens via de website te raadplegen. Het is uiteraard ook mogelijk om simpelweg bij hen langs te gaan in Beringe. Zij staan je graag te woord!