Vetlog
Image default
Winkelen

Restaurants in Oostende

Oostende staat bekend als een echte zeebadstad en is gelegen aan de Belgische Kust. De stad heeft een rijke geschiedenis en bruist van de toeristen die naar het stadscentrum komen. Ook de vele restaurants hebben hieraan bijgedragen. In Oostende zijn er zeer veel restaurants waar je heerlijk kan eten en genieten van al het lekkers dat je wordt voorgeschoteld.

De lekkerste restaurants

Er zijn verschillende restaurants in de stad, waaronder restaurants die zowel Belgische als internationale gerechten serveren. Een van de lekkerste is Le Petit Belge, waar je heerlijke Belgische gerechten kunt eten. Ze hebben ook een ruime keuze aan bieren, waaronder een paar lokale specialiteiten. Andere goede restaurants in Oostende zijn Maison Blanche, een Frans-Belgisch restaurant, en Brasserie De Ververij, waar je heerlijke visgerechten kunt eten die zijn bereid met lokale ingrediënten. Voor de beste lokale, traditionele gerechten waaronder schol, zoute garnalen en witloof moet je bij de lokale restaurants zijn. We kunnen ook het restaurant De Ronde Hoep aanbevelen als je lekkere visgerechten wil eten in een gezellige, historische omgeving.

Het nachtleven

Het nachtleven in Oostende is ook erg leuk met vele cafés, bars en clubs. De bekendste clubs zijn Club Ambar en Club 2B waar je kan genieten van muziek uit het hele land. Er zijn ook veel pubs die open zijn tot laat in de avond. Als je van lekkere hapjes en drankjes houdt, dan moet je ook zeker eens de markt bezoeken. Er staan allerlei kraampjes met heerlijke lokale snacks zoals vlaamse frites, kibbeling en chocolade.

Verlaat genieten

Een andere goede suggestie voor het uitgaan in Oostende is om een bezoek te brengen aan de vele beach bars die hier zijn. Hier kun je genieten van een zonnige dag met live muziek en heerlijke cocktails.

Conclusie

Oostende heeft een grote keuze aan restaurants, waar je heerlijke gerechten kunt eten uit verschillende landen. Je kunt hier ook heerlijke lokale gerechten eten of een bezoek brengen aan de beach bars. Wil je de verschillende restaurants en bars in Oostende kennismaken, bezoek dan restaurants in Oostende.