Vetlog
Image default
Woningen

Een M Line boxspring in uw gewenste stijl

Bij Slaapcomfort Jack Suykerbuyk ervaart u wat liefde is voor slaapcomfort. Het familiebedrijf, dé beddenzaak in regio Etten-Leur, verkoopt alleen de beste merken die u het hoogste comfort bieden. U koopt daar bijvoorbeeld een prachtige M Line boxspring. Deze boxspring heeft optimale drukverlagende eigenschappen, waardoor u dieper en vaster slaapt. U draait bovendien gemakkelijk en u wordt fris wakker vanwege de uitstekende ventilatie. Een M Line boxspring is verkrijgbaar in diverse soorten, stijlen en maten bij deze beddenzaak in Sint Willebrord, niet ver van Etten-Leur. Laat het enthousiaste team uw wensen weten, zodat ze samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Meer over het team

Slaapcomfort Jack Suykerbuyk is een familiebedrijf. Jack en Marie-Louise zijn de trotse eigenaars met meer dan 30 jaar ervaring op zak. Hun kinderen, Rebecca en Ruben, hebben de passie voor het vak overgenomen en zijn ook werkzaam bij deze beddenzaak nabij Etten-Leur. Het vijfde lid is geen directe familie, maar wel een zeer gewaardeerde teamlid: Lars. De vijf professionals helpen u altijd vol enthousiasme aan uw perfecte bed. Het is zelfs mogelijk om een gratis slaaptest te laten doen. Hierbij wordt u slaap-DNA vastgesteld en zo weet u welke keuze de beste is voor uw lichaams- en slaaphouding.

De komende vijftien jaar heerlijk slapen

Bent u op zoek naar een boxspring, van bijvoorbeeld M Line, waar u tot wel de komende vijftien jaar heerlijk op slaapt? U zult altijd lekker slapen wanneer u een aankoop doet bij Slaapcomfort Jack Suykerbuyk! Van het bed zelf tot alle benodigdheden eromheen, u vindt het allemaal in het ruime pand van ongeveer 1.200 vierkante meter. Ontdek het door eens langs te gaan op dinsdag tot en met zaterdag! Op maandag en zondag is het bedrijf gesloten en slaapt het team zelf ook lekker uit op hun heerlijke bedden.