Vetlog
Image default
Aanbiedingen

5 traktatie ideeën voor je kind

5 traktatie ideeën voor je kind

Is je zoon of dochter jarig en wil hij/zij gaan trakteren op school? Dan wil je natuurlijk een leuke traktatie neerzetten wat de hele klas lekker vindt. Ben je op zoek naar creatieve ideeën voor een traktatie? Wij geven je 5 tips waarmee je je kind zeker blij zal maken.

  1. Patatje met mayonaise en ketchup

Een creatieve en makkelijke traktatie is een patatje met mayonaise. Snijdt een roomboter cake in reepjes en doe ze in een frietzak of frietbakje. Doe hier een toefje slagroom bij als mayonaise en jam als ketchup. Het ziet er net echt uit!

 

  1. IJsje

Op deze manier hoef je een ijsje niet alleen in de zomer te trakteren! Koop ijshoorntjes en marshmallows en stop deze in de hoorntjes. En klaar is je ijsje! Giet hier eventueel nog chocoladesaus overheen voor een speciaal ijsje. Erg makkelijk en erg lekker!

 

  1. Snoepzakje

Een traktatie die altijd goed is, is een zakje met snoep en eventueel een leuk speeltje erin. Door de zakjes uit te delen zijn de kinderen altijd verrast! De zakjes kun je zelf samenstellen, maar vaak kan je ook een kant-en-klaar pakket kopen met een aantal zakjes. Erg handig wanneer je last-minute een traktatie moet verzinnen!

 

  1. Cupcakes

Heb je iets meer tijd om een traktatie te maken? Maak dan cupcakes, versierd in het lievelingsthema van jouw kind. Denk bijvoorbeeld aan spiderman cupcakes van marsepein, emoji cupcakes met een toef boter crème als drol, ruimte cupcakes met sterretjes of prinsessen cupcakes met een poppetje met een jurk van botercrème. Er zijn hier heel veel mogelijkheden en het is altijd een unieke traktatie!

 

  1. Gezond

Ben je meer van de gezonde traktaties? Wees creatief en versier fruit op een leuke manier. Maak bijvoorbeeld een goudvis van een mandarijn of een racebaan met een raceauto van een banaan. Er zijn genoeg leuke dingen die je kan maken van groente en fruit!


Ben je op zoek naar snoepgoed voor je traktatie? Neem dan een kijkje bij candyonline.nl. Deze online snoepwinkel heeft allerlei soorten snoep die je niet zo snel in de supermarkt kan vinden. Perfect voor al jouw unieke traktaties!