Vetlog
Image default
Auto's en Motoren

Met 123-Theorie slaag je binnen 1 dag voor het CBR theorie examen

Slagen binnen 1 dag voor het auto theorie examen? Dat kan als je meedoet met een auto theoriecursus van 123-Theorie, bijvoorbeeld met onze theoriecursus Amsterdam. En zeg nou zelf, wie wil er nou niet binnen 1 dag slagen voor dat saaie theoriegedeelte? Hoe sneller jij het CBR theorie certificaat in the pocket hebt, hoe sneller jij je praktijkexamen kan gaan afleggen en je het o zo graag gewilde roze pasje in je portemonnee kunt steken.

Theorieles, heerlijke lunch, examen maken en slagen

Om 07.00 start de dag. Heel vroeg, daar zijn we ons zeker van bewust. Maar je snapt natuurlijk wel dat als we jou in de middag willen laten slagen dat we iedere minuut van de dag goed kunnen besteden. Dus voor één keertje vroeg je bed uit, het is voor een super goed doel toch! Na een korte kennismakingsronde waarbij je de medecursisten en de docent leert kennen beginnen we met de les. Alle belangrijke theorie van de onderdelen gevaarherkenning, kennis en inzicht wordt je op een duidelijke en relaxte manier aangeleerd. Praktijkvoorbeelden, handige trucjes en fijne ezelsbruggetjes ondersteunen de theorieles en zorgen ervoor dat de theorie goed in het hoofd blijft zitten. Oefenen met oefenexamens is een belangrijk onderdeel tijdens onze theoriecursus. Terwijl je de oefenexamens maakt leer je nog wat extra bij, ontdek je waar je nog wat bij moet leren, ervaar je op wat voor soort vragen je antwoord moet geven en hoe niet te trappen in de instinkvragen.

Na de theorieles en het oefenen is het tijd om te lunchen. Wij hebben een heerlijke lunch voor je klaar staan, totaal verzorgd met broodjes, fruit en drinken. Even ontspannen en babbelen met de medecursisten. Herhaling van de lesstof is wat we na de lunch, voordat we naar het CBR gaan, nog even kort doen. Met een volle buik en de lesstof vers in je hoofd kan jij er goed tegenaan bij het examen!

Altijd een cursus vlakbij jouw woonplaats

Schrijf jij je in voor de theoriecursus Amsterdam of voor de theoriecursus Rotterdam? Of wellicht kies je liever voor de theoriecursus in Maastricht. Wat we hiermee willen zeggen is dat het niet uitmaakt waar je woont, wij zijn namelijk altijd wel bij jouw woonplaats in de buurt te vinden!

https://www.123-theorie.nl/