Vetlog
Image default
Auto's en Motoren

Zet de condensor van de airco in de winter aan wanneer uw auto op de oprit staat in Noord-Brabant

De condensor van de airco van uw auto tijdens de winter gebruiken? Het klinkt in eerste instantie misschien wel een beetje vreemd. Buiten is het in de winterperiode al koud genoeg. Maar om problemen met de condensor te voorkomen, is het juist wel belangrijk om ook in de winter af en toe de airco te gebruiken. Zo zijn er nog een aantal tips om ongemak met de condensor van de airco zoveel mogelijk voor te zijn, dit voorkomt dat u bij een gespecialiseerd bedrijf als RDN in Noord-Brabant moet langsgaan voor een reparatie.

Controleer uw airco

Vooral de zomer is de periode waarin een airco veel werk moet doen. Op extra warme dagen krijgt de airco het extra voor de kiezen en kan deze wel wat hulp van zijn gebruiker gebruiken. Wanneer de temperatuur flink oploopt en u heeft de auto nodig, doe dan voor vertrek de ramen open. Hierdoor kan de meeste warmte vast ontsnappen en komt dit de airco ten goede. Het belangrijkste is om jaarlijks een aircocontrole te laten uitvoeren door een specialist. De specialisten van RDN uit Noord-Brabant controleren de condensor van de airco graag voor u op werking.

Hét adres voor advies, reparatie en onderhoud

Een goed werkende condensor is cruciaal voor de werking van een airco, dat beamen de specialisten uit Noord-Brabant. De condensor verzorgt de koele lucht uit uw airco. De werking van een condensor is vergelijkbaar met een radiator, maar dan wel precies andersom. Een radiator verzorgt warme lucht, de condensor juist koele lucht. Airco-expert RDN kan u hier alles over vertellen. Bij hen bent u voor advies, reparatie en onderhoud aan het juiste adres.

Wilt u een ventilator aanschaffen? Ook dan gaat u naar de expert

RDN is niet enkel hét adres voor een airco, maar ook voor een ventilator, bijvoorbeeld een SPAL-ventilator. Het bedrijf is een Original Equipment Manufacturer (OEM) van de SPAL-ventilator. SPAL is een Italiaans topmerk en wordt wereldwijd vertegenwoordigd door bedrijven. SPAL maakt al sinds de jaren vijftig koelventilatoren van hoge kwaliteit. De ontwikkeling en productie van nieuwe modellen heeft nooit stilgestaan. RDN heeft veel uitvoeringen van de SPAL-ventilator op voorraad en kan deze ook gelijk in uw auto installeren. Ga gerust bij hen langs!