Vetlog
Image default
Auto's en Motoren

Je auto theorie in 1 dag en gelijk slagen. Denk jij dat dit mogelijk is? Zeker wel!

Gelijk Geslaagd is een opleidingsinstituut voor theorie examens auto, motor en scooter. Voor de auto en motor betreft het een cursus theorie in 1 dag.

De scooter theorie training duurt 2 dagen. Je leert alles wat er te leren valt over verkeersinzicht en verkeersregels. De aanpak is uniek. Zelfs als je last hebt van examenvrees, als je de Nederlandse taal niet helemaal machtig bent of als je ADHD hebt slaag je in 1x. Van te voren thuis studeren en oefenen met vragen is helemaal niet nodig. Boeken? Die gebruiken de docenten van Gelijk Geslaagd niet en jij hoeft ze dus ook niet te kopen. Het enige dat je moet doen is je inschrijven en op de afgesproken dagen op tijd op de leslocatie verschijnen. De scooter theorie cursus is toegankelijk voor iedereen van 15,5 jaar en ouder.

Heb jij interesse om snel je scooter theorie in Rotterdam te halen? Check de Gelijk Geslaagd site voor alle aankomende cursusdagen.

Training voor scootertheorie op zondag en maandag

De Gelijk Geslaagd scooter theorie opleiding vindt op zondag en maandag plaats. Zondag tussen 12.00 en 18.00 leggen de docenten alles uit wat je moet weten om voor het theorie examen te slagen. Je krijgt de unieke kans om alvast te oefenen met echte examenvragen. Een super goede voorbereiding dus! Voor de nodige energie krijg je een gezond lunchpakket met vers fruit en drinken. Maandagochtend van 07.00 tot 09.00 uur wordt de lesstof kernachtig herhaald. De puntje op de i zeg maar vlak voor het examen. Je hebt alle nieuwe kennis dus vers in je geheugen.

Belangrijk: neem je ID mee naar het CBR

Vlak voor het vertrek naar de CBR examenlocatie is er een laatste controle: heeft iedereen zijn / haar identiteitsbewijs bij zich? Het CBR is erg streng en zonder paspoort of ID-kaart mag je niet aan het scooter theorie examen meedoen. Jouw persoonlijke plek is voor je gereserveerd door Gelijk Geslaagd, dus daar heb je geen omkijken naar. Het examen duurt een halfuurtje en je krijgt direct te horen of je geslaagd bent.

https://www.gelijkgeslaagd.com/