Vetlog
Image default
Bedrijven

Bestel voortaan je boodschappen online

Iedere week weer die vervelende boodschappen doen, dat is toch ook zo vervelend. Altijd de drukte en de hele lange wachtrijen bij de kassa, want iedereen heeft heel erg veel haast. Vanaf nu is dat voor goed verleden tijd. Je kunt namelijk vanaf nu online boodschappen bestellen vanaf je bank, geen vervelende wachtrijen meer en al je boodschappen worden bij je aan de deur gebracht. Bij foodmarkt.nl kun je terecht voor al je boodschappen. Het assortiment van foodmarkt.com beschikt veelal over grootverpakkingen. De prijzen zijn laag en voordelig, doordat ze veel werken met grootverpakking help jij mee aan een milieuvriendelijke wereld. Nog een ander bijkomend voordeel is dat jij altijd voldoende boodschappen in huis hebt en dus nooit meer mis zal pakken.

Ook jouw vriesproducten online

Het is ook mogelijk om al jouw vriesproducten online te bestellen bij foodmarkt.nl. Je kunt hier bij denken aan groenten, vlees en fruit maar ook aan vis en zeevruchten. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld diepgevroren garnalen te kopen. De Black Tiger garnalen prijs is ontzettend voordelig en verkopen ze in voordeelverpakkingen. Wist je dat een Black Tiger garnaal wel 40 tot 60 gram per stuk kan wegen, echt een garnaal om van te smullen. Voor wie dacht dat je garnalen het beste vers zou kunnen kopen, dat is echter niet weer. Je kunt het beste garnalen uit de vriezer hebben, ze zijn gezonder en vele malen verser dan die uit het vers schap. De garnalen die in het vers schap liggen verkleuren snel en zijn al vrij snel oud, hier heb je met diepgevroren garnalen geen last van.

Koken met Aroy-D

Wat is Aroy-D eigenlijk precies? Aroy-D is wel een van de bekendste merken en wordt veel gebruikt in de Aziatische keuken. Wel het meeste bekendste product is de kokosmelk. Deze kun je toepassen op wel heel veel verschillende manieren. Je kunt Aroy-D bestellen via foodmarkt.com om zo aan de slag te gaan met jouw eigen Aziatische gerecht.

Deze koffie moet je echt proberen

Ben jij een echte koffie freak? Dan moet je de koffie van Lavazza echt geprobeerd hebben. Lavazza is een heel groot koffiemerk voort gekomen uit Italië. Lavazza heeft in de loop van de tijd veel verschillende koffiesoorten gemaakt, waardoor het nu niet meer weg te denken is. De koffie boon van Lavazza Oro kun je kopen bij foodmarkt.com. De Lavazza Oro bestaat uit een combinatie van wel zes verschillende en honderd procent Arabica bonen. Deze koffie kent een milde smaak met een tintje van bloemen en fruit, het geeft een heerlijke crème laag op je koffie. De koffie is zeer geschikt als espresso, maar ook een cappuccino kun je hier goed mee bereiden.

Lavazza heeft nog veel meer soorten koffie, die jou het ultieme koffiemoment kunnen geven. Neem gerust eens een kijkje op foodmarkt.com voor het hele assortiment van Lavazza. Voor iedereen die ontzettend dol is op een lekker kopje koffie ben jij bij foodmarkt.com aan het juiste moment. Waarschijnlijk ben jij straks net zo verzot op de koffie van Lavazza als vele anderen.