Vetlog
Image default
Zakelijke dienstverlening

De beste veldbemesting met NK meststof

Een leverancier gewenst voor de hoogwaardige NK meststof? Je zoektocht is bij deze ten einde gekomen. Logimest uit Noordoost Nederland – met name Overijssel – helpt je namelijk verder. Het bedrijf is een onbetwiste expert als het aankomt op het leveren en de afzet van mest en opereert in de wijde omgeving van zijn thuisbasis. Schakel je het bedrijf in, dan heb je meerdere meststoffen waaruit je kunt kiezen. NK plus, oftewel NK meststof, is de aanrader die je akkers verrijkt met kali en stikstof. De unieke samenstelling van NK meststof zorgt ervoor dat de fosfaat- en stikstof verhouding wordt vergroot. Deze gaat van 1:2, naar ten minste 1:3.5. Het resultaat? Een geschikte manier om fosfaatoverschotten met behulp van VVO’s en 3PO’s te verwerken.  Zit je met een probleem? Dan helpt het bedrijf je graag uit de brand. Het bedrijf werkt volgens alle voorschriften en wetten die in Nederland gelden. Zo ben je ervan verzekerd dat al je mestoverschotten op een eerlijke, duurzame wijze verwerkt worden.

De mestadministratie bijhouden

Logimest regelt je mestadministratie voor je. Digitaliseren van deze administratie heeft de toekomst, vandaar dat de expert je helpt dit te realiseren. Het digitaliseren van administratie heeft het bijeffect dat het op orde houden van je administratie stukken eenvoudiger wordt. bij de expert word je dus niet alleen aan de kwalitatieve NK meststof geholpen, er wordt ook gekeken hoe je mestadministratie digitaal bijgehouden kan worden. De mogelijkheden zijn legio.

Vind een partner voor de lange termijn

Zoek je een lange termijn partner voor de regio Noordoost Nederland, regio Overijssel om specifiek te zijn, dan staat de genoemde expert voor je klaar. Het bedrijf zorgt er namelijk voor dat je administratie op orde wordt gebracht en tot in de puntjes verzorgd. Je krijgt de beste NK meststof geleverd. Ook wordt de mestafzet van A-Z geregeld voor je. Nergens anders in de directe omgeving vind je de unieke service van dit bedrijf met ongeëvenaarde competenties.

https://www.logimest.nl/

Gerelateerde artikelen

Executive search consultants voor het vinden van toptalent in elke bedrijfssector

Een functionele hoekbureau kopen om efficiënt te werken

Een CAR-verzekering dekt uiteenlopende risico’s voor het zzp in de bouw