Vetlog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een CAR-verzekering dekt uiteenlopende risico’s voor het zzp in de bouw

Wanneer u in het zzp in de bouwsector werkt, doet u er verstandig aan om een CAR-verzekering af te sluiten. De afkorting staat voor constructie all-risk en zoals deze naam al doet vermoeden, dekt de verzekering allerlei risico’s in bij de montage en constructie van uiteenlopende zaken. Schade die in de twaalf maanden na oplevering ontstaat aan het bouwwerk, valt zelfs onder deze verzekering. Ook zaken die u heeft gemonteerd, eigendommen van uw opdrachtgever en ongemotoriseerd hulpmateriaal vallen onder de CAR-verzekering voor het zzp. Zo hoeft u voor deze risico’s maar één verzekering af te sluiten. Dat is wel zo gemakkelijk en bovendien voordeliger dan allerlei losse verzekeringen die elkaar zelfs deels kunnen overlappen, waardoor u te veel premie betaalt.

Vind de beste verzekering voor uw situatie door te vergelijken

Om ervoor te zorgen dat u niet te veel premie betaalt, maar wel goed ingedekt bent tegen risico’s, is het verstandig om naast de CAR-verzekering voor het zzp ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Het is hierbij wel verstandig om verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken, zodat u de beroepsaansprakelijkheidsverzekering kiest die perfect bij u past. Hiervoor schakelt u het best de hulp in van een verzekeringsadviseur. Hij of zij weet precies waar u op moet letten als u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zoekt en verschillende opties met elkaar wilt vergelijken. VEZA Verzekeringen is zo’n expert die zowel ondernemers als particulieren over al hun verzekeringen adviseert.

Neem contact op met deze specialist

Wilt u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken op basis van uw voorkeuren? Of wilt u de CAR-verzekering voor het zzp afsluiten? Neem in beide gevallen contact op met de experts van VEZA Verzekeringen. Zij vertellen u graag meer over de verzekeringen die het best op uw wensen en eisen aansluiten. Daarbij zorgen ze ervoor dat u een goede dekking ontvangt tegen een zo scherp mogelijke premie.