Vetlog
Image default
Woning en Tuin

Deens.nl is een succesformule.

Bij deze populaire online meubel en accessoire winkel kun je onder meer terecht voor een Urban Cotton wandkleed en behang van Creative Lab Amsterdam. We vertellen je wie er schuilgaan achter Deens!

Vriendinnen Nicole Loos en Suzan Demmers zijn in 2007 gestart met deens.nl. Hun gezamenlijke passie voor wonen, inrichten en alles wat daarmee te maken heeft, bracht hen ertoe deze stap te zetten. De reden om online te gaan in plaats van voor een fysieke shop te kiezen, was een praktische. Suzan en Nicole hadden destijds allebei jonge kinderen en waren dus grotendeels aan huis gebonden. Tijdens een brainstormsessie kwamen de dames erachter dat 7 van de 10 labels die ze wilden vertegenwoordigen uit Denemarken afkomstig waren. Zo ontstond de naam Deens! In de jaren die volgden, zijn veel Nederlandse ontwerpers aan het assortiment toegevoegd; namen die allemaal de Scandinavische woonstijl representeren. Zo’n groot aantal merken is voordelig voor de klant; bij deens.nl is er veel afwisseling in soort, maat én prijs. Degenen die het lastig vinden zelf keuzes te maken wat betreft interieur of die daar gewoonweg geen tijd voor hebben, kunnen via Deens in contact komen met een professionele interieurspecialist. Het Deens-team is overigens uitgebreid met een viertal creatieve, passievolle woon- en verkoopspecialisten. Als je Deens belt of mailt is de kans groot dat je geholpen wordt door Kim, Kirsten, Marthe of Lynn.

Ter afsluiting een inkijkje in de actuele collectie. We tippen een paar producten die echt een toevoeging geven in huis. Allereerst It’s about RoMi lampen. Ze zien er hip en stoer uit en de keuze is reuze. Tafellampen, vloerlampen, hanglampen, plafonnieres en wandlampen: ze zitten er tussen. Ferm Living plantenbakken zijn helemaal van deze tijd. De naturel kleur van de bakken maakt dat ze in iedere woonkamer tot hun recht komen. Houd je niet van planten in huis? Je kunt de bakken gebruiken als opbergers voor bijvoorbeeld tijdschriften en boeken. Als laatste wijzen we je op HKliving servies. De prachtig vormgegeven glazen, schalen, borden, botervlootjes et cetera zullen in jouw keuken niet misstaan.

https://www.deens.nl/nl/