Vetlog
Image default
Aanbiedingen

Leuke dingen om te doen aankomende zomer

Het is weer bijna zover, de zomer is op komst en het duurt niet lang meer voordat de zon weer de hele dag aan de hemel staat te schitteren. Om te voorkomen dat jij de verveelt deze zomer hebben wij in deze blog een aantal dingen voor jou neergezet waar je mee aan de gang kan gedurende de zomer. Zo hoef jij je deze zomer helemaal niet te vervelen en heb je nog iets anders te doen dan genieten van het weer. 

Bouw een boomhut

Je hebt als kind vast wel eens gedroomd van een grote boomhut. Waarschijnlijk heb je ook wel eens geïmproviseerde boomhutten gebouwd maar toen had je niet het verstand en de middelen die je nu hebt. Als je van boomhutten houdt en graag wat te doen wil hebben is dit de ideale klus om je bezig te houden! Stel je een tuinhuisje voor, maar dan in een boom. Je kan online veel schetsen/bouwtekeningen vinden voor zo’n constructie. Deze zul je nodig hebben wanneer jij aan de slag gaat met jouw boomhut. Voor de rest heb je enkel houten planken nodig en wat schroeven. Gebruik van schroeven heeft de voorkeur boven spijkers aangezien deze beter blijven zitten en een langere levensduur hebben. Wanneer je een plan hebt uitgedacht en aan de slag gaat zul je op een gegeven moment een keuze moeten maken. Ga je wel of geen dak toevoegen aan de boomhut? Wij raden aan om dit wel te doen, maar dit is uiteraard iets wat afhangt van persoonlijke voorkeur. Besluit je er toch voor een dak te leggen dan is het aan te raden te kiezen voor EPDM dakbedekking

Een dak van EPDM

Hier nog wat extra informatie: EPDM staat eigenlijk gewoon voor de eerste letters van de stoffen waarvan het gemaakt is: Ethyleen, Propyleen, Dieen en Monomeer. Het kan zeer goed als dakbedekking gebruikt worden aangezien het volledig waterdicht en kwalitatief ontzettend sterk is. Zeker tegen de aangeboden prijs. Ben jij benieuwd of een EPDM dak wat voor jou is? Kijk dan eens op de site van EPDM Tigt.

https://www.epdm-tigt.nl/