Vetlog
Image default
Aanbiedingen

Verpakt in een Media-fles heeft uw product de juiste uitstraling

Bent u als producent op zoek naar een goede verpakking voor uw product? Kies voor een Media-fles. Deze zijn leverbaar in diverse formaten. Naast flessen levert PET Power ook potten. Alle verpakkingen zijn voorzien van een degelijke sluiting zodat u uw product veilig kunt verpakken en vervoeren. Of het nu gaat om siroop of shampoo, om saus of bodymilk, de perfecte verpakking is altijd voorhanden. Dankzij het ruime assortiment waar u uit kunt kiezen, vindt u gegarandeerd een verpakking die volledig aansluit bij de uitstraling die u uw product wilt geven.

Verpakkingen in diverse formaten

Sommige producten worden verkocht per tien milliliter, andere per liter of meer. Voor ieder volume heeft deze specialist de juiste verpakking in het assortiment. Bij dit bedrijf vindt u niet alleen de Media-fles maar ook een PET-fles van onder meer Sirop en Piljar. Door gebruik te maken van de online samples configurator kunt u zien hoe de verpakking eruit komt te zien en of deze aan uw verwachtingen voldoet. Uiteraard kan een verpakking in grote aantallen worden gemaakt zodat u uw product op grote schaal op de markt kunt brengen. Een belangrijk voordeel van PET-fles en -pot is dat ze volledig recyclebaar zijn.

Kies milieubewust voor een verpakking

Vandaag de dag is het belangrijk om voor uw product een milieubewuste keuze te maken. Daarom maakt PET Power een PET-fles en -pot van hergebruikt materiaal. De Media-fles is daar een mooi voorbeeld van. Uw klanten kunnen de pot of fles nadat deze leeg is inleveren bij het plasticafval waarna het product kan worden verwerkt voor hergebruik. Hiermee wordt de belasting van het milieu aanzienlijk minder en slinkt de afvalberg die verbrand moet worden. Dit zorgt voor een lagere CO2-uitstoot. Bekijk het assortiment op de website en neem contact op als u interesse heeft in een vrijblijvende offerte. Van uw product wordt een sample gemaakt dat u beoordeelt voordat u een order plaatst.