Vetlog
Image default
Dienstverlening

Geef uw woning een make-over met Douglas Jones tegels

Bent u voornemens uw keuken te renoveren of deze wellicht een kleine make-over te geven? Wellicht overweegt u, net als veel anderen die deze ruimte van hun woning onder handen willen nemen, het toepassen van tegels, zoals Douglas Jones tegels. Het materiaal is een tijdloze klassieker die ook anno nu mateloos populair is. U kunt bij specialist Fravo Tegels in Dordrecht tegels kopen met een houtlook. Deze tegels uit Dordrecht lijken op echt hout, maar bieden u de voordelen van tegels.

 

Muur- en vloertegels met waardevolle eigenschappen

Koopt u dergelijke tegels in Dordrecht? Dan kiest u voor een product dat eenvoudig te reinigen is en duurzaam van aard is. Uiteraard geldt dit niet alleen voor muurtegels, maar ook voor vloertegels. Door deze tegels in uw vloer terug te laten komen, creëert u een klassieke en warme uitstraling. Schaft u uw tegels in Dordrecht bij dé specialist op dit gebied aan? U kunt deze door de vakkundige medewerkers ook bij u thuis laten leggen.

 

Aantrekkelijke prijzen en levertijden dankzij directe import

Vooral de Spaanse Douglas Jones tegels zijn tegenwoordig erg geliefd. Bij de vervaardiging ervan wordt van de nieuwste technieken gebruikgemaakt. Bovendien zijn de tegels kras- en slijtvast omdat ze zeer hard gebakken zijn. Qua onderhoud zullen ze voor u geen enkele uitdaging vormen. Douglas Jones tegels behoren tot Porcelanosa, dé marktleider op dit gebied. De Dordtse tegelhandel importeert direct vanuit Spanje en weet u zo korte levertijden en aantrekkelijke prijzen te bieden.

 

Koop materialen van de hoogste kwaliteit

Fravo Tegels is al meer dan een kwart eeuw gespecialiseerd in tegels en natuursteen en werkt uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit. In de 1200 vierkante meter tellende showroom kunt u alle producten van dichtbij bekijken. Ook zullen de medewerkers u graag van deskundige adviezen voorzien. Ga langs bij de showroom en schaf de tegels aan die u het mooist vindt passen binnen uw interieur.