Vetlog
Image default
Dienstverlening

Praktische zaken die u moet weten bij het huren van een bestelwagen

U heeft besloten om een bestelbus te gaan huren en u wilt er zo snel mogelijk eentje gaan bestellen. Dat kan, maar vergeet niet dat u met een paar zaken altijd nog rekening moet houden. Het is erg belangrijk om op de hoogte te zijn over de praktische zaken als u erover na aan het denken bent om een bestelwagen of een personenbusje kilometervrij te huren. Mochten er nog belangrijke zaken missen, kijk dan vooral op de site van Blue Rent a Car en lees meer over de verschillende praktische zaken.

De kosten om een bestelbus of personenbusje te huren

Deze experts hebben een groot aanbod van verschillende bestelwagens. Het huren van zo’n bestelwagen kan dus zo duur worden als u zelf wilt en ook de grootte kunt u helemaal naar wens uitzoeken. Wat betekent dat u al voor 75 euro per dag een Mercedes kan huren die compleet met trekhaak of andere accessoires geleverd wordt. Een ander voordeel is dat u zo’n bestelbus of een personenbusje kilometervrij kan huren, kosten voor de gereden afstand zijn er dus niet. Onthoud echter wel dat er nog een borgsom is van 250 euro.

Ontdek de openingstijden en de huurtijd

Het is ook erg handig om te weten wanneer u precies een bestelbus of personenbusje kan huren en wat de openingstijden van dit bedrijf zijn. U kunt iedere dag van de week bestelbussen huren, zij zijn namelijk 7 dagen per week open en staan dan tot uw service. Het huren van een bestelwagen kan dus ook op zondag, u kunt zo zelfs op het laatste moment nog bepalen of u een personenbusje kilometervrij wilt huren en deze mag u dan ook nog voor langere tijd meenemen. Het proces van het huren van een bestelwagen zal zo erg soepel en gemakkelijk verlopen. Besluit dus nu om bij deze specialisten te huren.