Vetlog
Image default
Aanbiedingen

Voordelen van baby slaapzakken

Voordelen van baby slaapzakken

Een baby zal niet altijd netjes op zijn rug blijven liggen. Het zal snel gaan draaien in bed. Een baby slaapzak is een handige middel om je kindje veilig warm te houden.

1. Baby slaapzakken zijn zeer gemakkelijk te gebruiken

Leg uw baby in de slaapzak, knoop hem goed vast en leg hem in bed met alleen een hoeslaken eronder. Om uw baby ’s nachts te verschonen, hoeft u de slaapzak niet helemaal uit te doen: u kunt alleen de onderkant openmaken met een rits. De baby kan zelfs blijven slapen terwijl u hem verschoont! Voor baby’s en peuters zijn slaapzakken de beste optie om rustige nachten te garanderen. Op Beschuitmetmuisjes vind je een goede slaapzak babys

2. Baby slaapzakken zorgen voor de veiligheid van de baby

De slaapzak verhoogt de veiligheid van uw baby aanzienlijk: – Geen risico, zoals bij een traditionele deken, dat zijn luchtwegen worden afgedekt. – Geen risico dat zijn voeten of benen klem komen te zitten tussen de spijlen van het bed. Zodra uw baby in zijn slaapzakje gewikkeld is, zal hij zich veilig en comfortabel voelen, waardoor hij snel in slaap zal vallen, zelfs op een onbekende plaats.

3. Baby slaapzakken houden baby’s op de juiste temperatuur

Omdat baby’s en peuters veel wiebelen, kunnen ze zich gemakkelijk blootgeven, kou vatten en midden in de nacht wakker worden. Dankzij de slaapzak is de baby altijd bedekt. 

4. Slaapzakken maken gezinnen gelukkig

Als uw baby of peuter goed slaapt, slaapt u ook goed, wat betekent dat het hele gezin gelukkiger en gezonder zal zijn! Het kiezen van de juiste nachtkleding en beddengoed voor uw kind is een van de beste investeringen die u kunt doen voor uw hele gezin.

5. Slaapzakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gewichten

Kies de perfecte maat slaapzak voor uw baby of peuter, en het gewicht dat het beste past bij de tijd van het jaar en het klimaat waar u woont. De slaapzak zal uw kind warm houden met minder gewicht dan lakens en dekens die hun beweging en comfort beperken.  Puckababy slaapzakken brengen u niet alleen comfort, maar meer keuzes. 

6. Gemakkelijk om uw baby of peuter te vervoeren

Gebruik de slaapzak in het autostoeltje of de buggy van uw baby of peuter, zodat u hem meteen van daar in zijn bedje of wiegje kunt leggen zonder hem te storen.

7. Slaapzakken stimuleren een snellere groei

Studies hebben aangetoond dat baby’s en peuters die slaapzakken gebruiken sneller in slaap vallen, langer doorslapen, minder huilen, beter voeden en dus sneller aankomen. Dit kan vooral belangrijk zijn voor baby’s met ondergewicht of te vroeg geboren baby’s.

8. U hebt geen extra dekens nodig als u een slaapzak gebruikt

Slaapzakken voorkomen dat uw baby of peuter zijn dekentje aftrapt en het ’s nachts koud krijgt. Ze verhogen ook de veiligheid van uw baby of peuter, omdat beddengoed de luchtwegen kan omhullen. Een van de meeste populaire slaapzakken voor baby’s is de Jollein slaapzak

 

Baby slaapzak