Vetlog
Image default
Aanbiedingen

Stoom je huis klaar voor de verkoop

Stoom je huis klaar voor de verkoop 

Na lang wikken en wegen gaan jullie het doen; je gaat het huis verkopen. Maar het verkopen van je huis, daar komt behoorlijk wat bij kijken. Zonder dat je het van tevoren misschien goed kan inschatten zijn er heel wat keuzes en afwegingen die je moet maken voordat het huis daadwerkelijk in de verkoop kan. Wil jij weten waar je aan moet denken om je huis klaar te stomen voor de verkoop? In deze blog vertellen we je het. Lees dus gauw verder! 

Zorg voor een neutraal interieur

Wanneer je jouw huis gaat verkopen stel je jouw huis beschikbaar voor potentiële kopers. Om ervoor te zorgen dat deze potentiële kopers ook echt daadwerkelijke kopers worden is het belangrijk om daar in je interieur rekening mee te houden. Jij houdt misschien enorm van de vrolijke gekleurde lampjes aan het plafond en de schattige kinderfoto’s op het dressoir maar dit is niet per se hoe iedereen zijn of haar woning voor zich ziet. Je doet er dus goed aan om je interieur in mindere of meerdere mate aan te passen naar ‘de potentiële koper’. Hoe je dit doet? Heel makkelijk! Zorg ervoor dat muren bijvoorbeeld in een neutrale kleur geschilderd zijn en dat je zoveel mogelijk ‘persoonlijke’ items weghaalt. Denk hierbij aan foto’s of tekeningen/kunst met een persoonlijke insteek. Zo zorg je dat er meer kans is dat mensen zich thuis voelen in jouw woning. 

Maak goede foto’s van je woning

Wanneer je jouw woning wil verkopen is het maken van goede foto’s erg belangrijk. Als potentiële koper zijn de foto’s vaak het eerste wat je van een woning ziet. Je kunt je voorstellen dat deze mensen dagelijks op zoek zijn naar de woning van hun dromen. Een investering in een goede fotograaf is het daarom zeker meer dan waard!  

Kies je voor een makelaar? Kies voor een erkende makelaar!

Sinds makelaardij geen beschermd beroep meer is, is het wat lastiger om het grut van de koren te scheiden. Gelukkig is er wel een kwaliteitsregister waar de meeste makelaars van goede kwaliteit staan ingeschreven. Om je als makelaar in te schrijven bij dit kwaliteitsregister moet je aan hoge kwaliteitsvoorwaarden en educatienormen voldoen. Als je op zoek bent naar een Makelaar in Maastricht of juist naar een makelaar in een andere regio is het een goed idee om eens op juistemakelaar.nl te kijken. Zij kunnen je, op basis van jouw wensen en voorkeuren, voorzien van een handig overzicht van makelaars die bij je passen. Zo kun je eenvoudig en snel een makelaar vinden die voldoet aan al jouw voorwaarden. 

 

https://juistemakelaar.nl/

Gerelateerde artikelen

iPhone 7 scherm reparatie met 12 maanden garantie

Cardano (ADA)

Vissen is goed voor je gezondheid