Vetlog
Image default
Beauty en verzorging

Mooie lippen met lip fillers Amsterdam

Met lip fillers Amsterdam krijgt u de mooie lippen die u voor ogen heeft. Wij vinden kwaliteit van de behandeling heel belangrijk en willen daarom alleen maar het beste voor u hebben. Daarom gebruiken wij fillers die gebaseerd is op hyaluronzuur. Dit is een gel dat van nature al in uw lichaam aanwezig is en daarom een veilige en effectieve keuze is voor het vullen van uw lippen.

Lip fillers Amsterdam is er voor iedereen

Wij van lip fillers amsterdam vinden de wensen van onze klanten erg belangrijk en luisteren hier daarom ook goed naar. Daarom bieden we ook twee verschillende soorten behandelen. De eerste behandeling is gefocust op de jongere klanten die alleen de natuurlijke lijnen rond de mond willen versterken en eventueel de volume iets willen laten toenemen. Deze behandeling zal altijd in de bovenlip gedaan worden, maar de onderlip kan ook dezelfde behandeling krijgen. Deze behandeling dient meerdere keren uitgevoerd te worden voor het beste resultaat.

De tweede behandeling is voor klanten van een wat oudere leeftijd die de lippen willen opvullen en de lijntjes iets stakker willen hebben. Wij zorgen er met onze 20 jaar ervaring voor dat u waar krijgt voor uw geld en met een tevreden gevoel de kliniek uitloopt. Wij gunnen uw u privacy waardoor er geen wachtkamer is. U bent dus als enige in de praktijk bij lip fillers amsterdam.

Indien u contact opzoekt met ons, krijgt u uw eigen NVGG-gecertificeerde arts toegewezen. Alleen met hem belt en mailt u en hij kijkt of de behandeling aansluit bij uw wensen. Hierdoor bent u verzekerd dat de behandeling goed bij u past en het meest effectieve resultaat geeft. Wij zijn doordeweeks ook in de avond geopend en in het weekend alleen overdag. Wij staan graag voor u klaar bij lip fillers amsterdam.