Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

Een plotter of snijplotter koopt u bij Repromat!

Een plotter is functioneel en handig bij het plotten van CAD-toepassingen. Een plotter van Repromat zorgt voor overzicht, snelheid, on-demand en watervast printen op grootformaat. Daarnaast biedt Repromat u verschillende snij oplossingen voor uw prints zoals een snijplotter waarmee u eenvoudig het formaat van uw prints kunt aanpassen. Voor als u ook wilt scannen en kopiëren zijn er de multifunctionele systemen 

Bij Repromat geven ze in hun showroom graag een demonstratie van de nieuwste apparatuur. Ze leggen u dan uit hoe hun plotters te gebruiken zijn en voorzien u graag van advies op maat. 

Een plotter kopen

Een plotter is functioneel en handig bij het plotten van CAD-toepassingen, bijvoorbeeld als u geregeld werkt met technische tekeningen van een zeer groot formaat (A2 tot A0). In de bouw- en industriesector komt dit vaak voor. Bij het realiseren van projecten worden verschillende disciplines met elkaar verbonden op de technische tekeningen. Dat maakt inzichtelijk welke taken de verschillende partijen hebben en waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Bovendien wordt de projectplanning in één oogopslag duidelijk.

Een plotter kopen bij Repromat brengt meerdere voordelen met zich mee. Niet alleen hebben zij een groot assortiment plotter printers, ook bieden zij deze plotters voor een zeer scherpe prijs aan. En hebben ze kennis van zaken. Bij de plotters van Repromat merkt u geen verschil meer in kwaliteit tussen het printen in zwart-wit of kleur. Een plotter van Repromat zorgt voor overzicht, snelheid, on-demand en watervast printen op grootformaat.

Een snijplotter kopen

Snijplotter zijn ideaal als u het formaat van uw prints wilt aanpassen. Snijplotters komen zeer van pas in de grafische markt & signing. Zo kunt u met de snijplotters van Repromat zeer eenvoudig contour gesneden stickers of mockups maken voor uw verpakkingen.

Bij Repromat vindt u diverse snijplotters van de Graphtec FC 8600 lijn. Deze snijplotters zijn de best presterende snijplotters in hun klasse en worden het meest gebruikt door sign makers en gebruikers binnen de grafische markt.

De multifunctionele systemen

Multifunctionele systemen zijn een all-in-one oplossing waarmee u niet alleen kunt printen en plotten maar waar u ook mee kunt scannen en kopiëren. Naast multifunctionele systemen van HP kunt u ook bij Repromat terecht voor multifunctionals van Ricoh.