Vetlog
Image default
Bedrijven

afvallen of plastische chirurgie

Body Lifting of lichaamsplastiek heeft als doel het lichaam dat aan schoonheid verloren heeft, weer in harmonie te brengen.

Lichaamsplastiek – bodycontouring is een optie voor mensen die in te ruim in het vel zitten, en zich daardoor minder goed voelen. Na sterk gewichtsverlies is de huid zijn elasticiteit kwijt, waardoor een esthetische correctie gewenst kan zijn. Buik, borsten, rug, armen, benen en billen kunnen worden gecorrigeerd.
Overtollige huid verwijderen na afvallen: kom ik in aanmerking?

Wereldwijd worden elk jaar duizenden Body Lift procedures na bariatrische ingrepen (maagring, maagverkleining, Scopinaro,..) met succes uitgevoerd. Wanneer ze worden uitgevoerd door een chirurg met expertise in body chirurgie zijn de resultaten over het algemeen erg positief. Toch moet u er rekening mee houden dat aan elk operatie risico’s verbonden zijn.

Bij Ivy Clinics nemen we geen onnodige risico’s.

Uw veiligheid is onze prioriteit en uw gezondheid is belangrijker dan schoonheid. Onze chirurgen gaan zorgvuldig om met patiëntenselectie. Op het intake consult beslist de arts of u een goede kandidaat bent en stippelt hij een eventueel behandelplan uit in verschillen fasen.

Moderne chirurgie voor figuurcorrectie

Traditionele algehele narcose is niet langer nodig! Dit verlaagt de risico’s!

Een figuurcorrectie was in het verleden een ingrijpende behandeling. De operatie vergde algemene narcose, een ziekenhuisopname van enkele dagen en vaak bloedtransfusie.

Met de opkomst van de moderne slaapverdoving is traditionele narcose niet langer noodzakelijk. Door de nieuwe operatie-techniek wordt het bloedverlies wordt een absoluut minimum beperkt. De herstelfase wordt hierdoor aanzienlijk verkort en de behandeling is veel minder ingrijpend dan voorheen. De nieuwe operatie en sedatie methoden maken uitgebreide cosmetische ingrepen mogelijk zonder de bijeffecten van volledige narcose.

Armlift

De chirurg maakt een incisie aan de binnenzijde van de arm en/of in de oksel, van de oksel naar de elleboog en kan zo de overtollige huid wegnemen. Soms is bijkomend liposuctie nodig om overtollig vet te verwijderen.
Buik, billen en/of dijen liften

Door veranderingen in uw gewicht verslapt uw huid en kan ze los gaan zitten. Een buikplastiek kan een oplossing bieden voor deze overtollige huid. Er bestaan verschillende operatietechnieken om de buikspieren te corrigeren en het overschot aan huid en vet te verwijderen. De meest uitgevoerde buikoperaties na vermagering zijn.

Kijk voor advies hier

Gerelateerde artikelen

Leukste gelegenheden voor een catering

Slotenmaker Den Haag bij buitensluiting 24/7 bereikbaar

Bescherming voor die mooie vloer