Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

5 manieren om je gezicht egaler te maken

Waar veel mensen zich aan ergeren is dat hun gezicht niet mooi glad is. Soms zijn er acne littekens bijvoorbeeld, fronslijntjes of mee eters die het gezicht bewonen. Dit valt voor de meeste mensen niet op, aangezien het niets anders is dan normaal, maar het is begrijpelijk dat als je in de spiegel kijkt, je met zekerheid kan zeggen dat je je gezicht mooi vind. Gelukkig zijn er manieren om je gezicht egaler te maken, en deze manieren staan hier onder.

 

  1. Ga naar de schoonheidsspecialiste. Dit is misschien wel een van de belangrijkste dingen. Een schoonheidsspecialiste kan duur zijn, maar het is het helemaal waard. Deze mensen weten precies wat goed is voor jouw huid, of je nou blank bent of getint. Zij kunnen jouw een goede behandeling geven waardoor je gezicht weer gaat stralen. Na de behandeling is het meestal ook mogelijk om de producten die zij gebruiken te kopen en zelf in te slaan. Zo weet je precies wat goed is voor je huid.
  2. Maak je gezicht elke dag schoon. Pukkels en mee eters ontstaan meestal door dat de huid verstopt raakt. Als je je gezicht elke dag schoonmaakt met een heel klein beetje alcohol, worden de bacterien gedood en is er minder kans op verstoppingen. Zorg dat je niet teveel gebruikt, omdat je gezicht anders kan uit drogen.
  3. Verminder je littekens. Littekens verminderen klinkt misschien moeilijker dan je denkt. Een litteken is in principe voor altijd tenzij je echt een operatie wilt doen, maar het is wel mogelijk om littekens te verminderen. Zo kun je littekenzalf aanschaffen en er voor zorgen dat je dit elke dag op doet.
  4. Lach meer. Het is helemaal niet erg om geen perfect gezicht te hebben. Het belangrijkste is gewoon om te blijven lachen, want mensen gaan dan letten op je lach, en niet op je gezicht. Mensen die lachen worden vaak als aantrekkelijk gezien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://medimast.nl