Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

Een succesvolle campagne op het internet

Al jaren heb jij een goedlopend bedrijf in Nederland en je bereikt in een korte tijd snel de juiste doelgroep op het internet. Om die reden heb jij kortgeleden dan ook besloten om je doelgroep te verbreden naar het Vlaamse publiek, maar dat blijkt niet net zo goed te lopen als onder de Hollanders. Je verbaast je er erg over en zit met je handen in het haar; op deze manier raak jij jouw nieuwe collectie namelijk aan de straatstenen niet kwijt. Ook op sociale media behaal je maar geen successen en bol adverteren is je net iets te hoog gegrepen. Je gaat daarom op internet op zoek naar manieren om alsnog succesvol jouw producten te verkopen en belandt op de website van online marketingbedrijf Economy, waardoor er een wereld voor je opengaat.

Een gepersonaliseerde campagne

Een mogelijke reden voor het matige succes van de campagne is het gebrek aan online zichtbaarheid en dus aan online vindbaarheid. De huidige aanpak zorgt er namelijk voor dat jij niet in contact komt met je doelgroep, waardoor het een wijze keuze is om een beroep te doen op de expertise van Economy. Diensten als zoekmachineoptimalisatie en linkbuilding belgie kunnen namelijk bijdragen aan een verbeterde positie in de Vlaamse zoekresultaten met als gevolg: hogere omzetten, meer conversies en meer verkeer op de eigen website. Aan de hand van linkbuilding wordt er namelijk links naar de eigen website geplaatst op partnerwebsites, waardoor de relevantie van de eigen website aanzienlijk toe kan nemen. Dit leidt ertoe dat de zoekmachine jouw website hoger inschaalt dan potentiële concurrenten, waardoor jij altijd met 1-0 voorstaat op de concurrentie.

Ga de samenwerking aan!

Ben jij geïnteresseerd geraakt in het concept van linkbuilding en zoekmachineoptimalisatie en ga je graag in zee met Economy? Aarzel dan niet om contact op te nemen via de website!

https://www.economy.nl/