Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

Alternatieven tegen verveling

De musea, dierentuinen, sportscholen en cafés zijn al maanden gesloten. Door de hoge besmetting aantallen mogen studenten niet of nauwelijks meer naar school. Mensen moeten zoveel mogelijk thuis werken. Je bent nu over het algemeen een veel langere tijd per dag thuis. In die tijd wil je je natuurlijk niet gaan vervelen. Dit is ook helemaal niet nodig! Er zijn een aantal leuke sites en apps, waardoor je je niet hoeft te vervelen. Denk hierbij aan: Netflix, Videoland, radio sites, Spotify, Youtube etc. In deze blog meer over deze vormen van tijddoding.

Online radio luisteren
Wist je dat je geen echte radio meer nodig hebt om radio te luisteren? Je kan nu ook via het internet gratis radio luisteren. Dit is ook nog eens geheel gratis. Als je je nu even verveelt of wat meer motivatie nodig hebt tijdens het werken, is radio luisteren een goede vorm van tijdsdoding. Je kan nu uren naar je favoriete radio zender luisteren. Het grote voordeel van online radio luisteren is dat je zeer gemakkelijk van radio zender kunt wisselen. Ben je een zender eventjes helemaal zat? Klik dan gewoonweg op een ander radiostation en geniet van die muziek. Er is keuze zat.

Netflix
Een hele goede manier om ervoor te zorgen dat je je thuis niet gaat vervelen is het aanschaffen van Netflix. Via Netflix heb je voor een bepaalt bedrag per maand toegang tot enorm veel series en films. Als je dan tijd over hebt of je even niet weet wat je moet gaan doen, kan je de volgende keer Netlix openen en een keuze maken uit de duizenden films en series. Hier ben je ook weer uren zoet mee.

Youtube
De laatste tip die ik kan geven is kijk leuke filmpjes op Youtube. Youtube is een enorm platform met allerlei verschillende filmpjes. Het platform is gratis te gebruiken en je kan over elk onderwerp wel een leuk filmpje vinden. Zoek een leuk onderwerp tik dat in op Youtube en ga lekker filpmjes kijken.

http://radio-luisteren.nl