Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

vis gadgets

Als het gaat om vissen, kun je de vissport zelf op je eigen manier invullen. Er zijn veel verschillende manieren om te vissen en daar horen ook veel verschillende gadgets bij die je kunt gebruiken tijdens het vissen. Veel vissers krijgen de vraag waarom vissen nou zo leuk is. Dat is voor de vissers lastig te beantwoorden. Uiteraard is het moment dat je beet hebt en een vis aan de lijn kunt slaan het allermooiste, maar hier gaat veel aan vooraf wat net zo belangrijk en leuk is. De juiste voorbereiding is erg belangrijk voor het beste resultaat in de natuur. Ook zijn de mensen graag even weg van het drukke leven en de buitenwereld om even tot rust te kunnen komen. Maar welke gadgets zijn nou zo belangrijk om te gebruiken tijdens het vissen, dat zal in dit artikel worden besproken.

 

Hengel voor beginner

Ten eerste is het belangrijk om als beginnende visser een leuke simpele hengel te kopen met een hengel. Deze hengels kun je gemakkelijk invouwen en meenemen. Het mooie aan deze hengel is dat er gebruik gemaakt wordt van een dobber, waar het spannende moment te beleven zal worden als de dobber voor een paar seconde onder gaat om vervolgens de vis aan te slaan

Vrijloopmolen

Deze molens worden vooral gebruikt door karper vissers. Vrijloopmolens zorgen ervoor dat de juiste weerstand wordt meegegeven aan de molen wanneer er een karper aan de lijn zit. De spanning wordt bepaald door het gewicht van de karper, zodat er niet te hard of te zacht aan de lijn wordt getrokken. Deze kunnen op een karperhengel geplaatst worden.

Zitkist

Wat is er lekkerder dan een goede viskoffer en tegelijkertijd ook een zitkist is? Dan heb je een opbergplaats en een stoeltje in een. Een multifunctionele koffer die voor iedere visser een handige gadget kan zijn.

 

 

https://www.sportvisgigant.nl/