Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

Populaire vakanties voor de examenleerlingen van 2021

Populaire vakanties voor de examenleerlingen van 2021

De eindexamens van 2021 zijn weer in volle gang bezig. Voor middelbare scholieren is dit misschien wel de spannendste tijd van de afgelopen jaren. Want binnenkort krijgen zij te horen te horen of zij hun diploma in ontvangst mogen nemen. Ondanks de pandemie, hebben de meeste jongeren toch een goed gevoel. Zij zijn ervan overtuigd het diploma te behalen en bereiden alvast samen met hun vrienden en schoolgenoten een onvergetelijke examenreis om dit avontuur af te sluiten. Wat zijn op dit moment populaire soorten vakanties voor examenleerlingen?

Renesse

In verband met Corona durft lang niet iedereen op vakantie naar het buitenland. Daarom is de populariteit van Renesse terug van geweest. Vooral Havo  leerlingen kiezen massaal voor een vakantie aan deze Nederlandse badplaats. Het is wel aan te raden om je smartphone – door middel van bijvoorbeeld Nokia of Iphone hoesjes – goed te beschermen. Want jongeren zijn tijdens dit soort vakantie iets losbandiger dan normaal. Daardoor is de kans groot dat je telefoon door iemand anders valt. En zonder hoesje loop je het risico dat je scherm kapot gaat.

 

De Spaanse Costa

Niet alle scholieren zijn van plan om in Nederland te blijven. Vooral VWO-leerlingen boven de 18 jaar kiezen er dit jaar voor om hun examenreis toch aan de Spaanse Costa te vieren. Populaire badplaatsen als Lloret de Mar en Salou zijn zoals ieder jaar weer in trek. Door het positieve reisadvies zien bekende reisbureaus als Gogo en Gofun het aantal vakanties naar deze badplaatsen explosief stijgen.

 

Rondreis

Er zijn ook examenleerlingen die het minder gek willen maken. Zij kiezen dan voor een mooie rondreis met hun vrienden of een jongeren organisatie. Populaire landen voor een rondreis zijn voor deze zomer Portugal, Frankrijk, Spanje en Kroatië. Of het door kan gaan hangt natuurlijk van het reisadvies af. Maar ook voor een rondreis geldt: vergeet je hoesjes Iphone, Huawei of bijvoorbeeld Samsung niet. Want ook tijdens de actieve rondreizen is de kans groot dat je je telefoon per ongeluk laat vallen.

https://iphonehoesjes.nl/