Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

Thuisverzorging

We hebben heel lang binnen gezeten, met bijna geen faciliteiten waar we normaal gebruik van maakten, tot onze beschikking. Dit betekende dat de sportscholen, de restaurants, de scholen, de universiteiten, de kappers, de mondhygiënistes en nog veel meer belangrijke zaken in onze maatschappij, allemaal gesloten waren. Vooral voor mensen die normaal veel tijd, geld en aandacht aan hun uiterlijk besteden, een groot probleem hadden. Want ze moesten nu ineens alle dingen waar ze normaal professionals voor inzetten, thuis zelf doen of door een gezinslid laten doen.

Neem bijvoorbeeld de kappers. Die zijn bijna 2 maanden dicht geweest. Voor mensen met lang haar was dit misschien niet zo’n groot probleem; die gaan toch al niet zo vaak naar de kapper. Maar voor mensen met kort haar, zorgde dit na verloop van tijd voor rare kapsels. De kapsels waren er namelijk niet op gemaakt om zo lang zonder verfrissing door een kapper door te gaan. Hetzelfde geldt voor mensen die hun haar verven, met een eigen haarkleur die erg afwijkt van de geverfde kleur. Ook zij moesten een manier bedenken om hun haar mooier te maken. Dit werd zelf thuis gedaan. Men knipte hun eigen haar zelf wel, en verfde het ook zelf. Dit is toch wel riskant, omdat mensen niet dezelfde training als een kapper hebben genoten en ze daarom met een raar kapsel rond zouden kunnen lopen.

Maar ook de mondhygiënistes waren gesloten. Dit betekende dat mensen zelf hun tanden mooi wit moesten houden. Tanden bleken thuis was dus ook een veel gekozen optie. Tanden witter maken kan op veel manieren. Zo kun je bleekstrips kopen, die je op je tanden moet plakken. Daarnaast kun je ook op je voeding letten, en bijvoorbeeld veel minder koffie gaan drinken. Ook zijn tandpasta’s met ingrediënten die de tanden witter zouden maken tegenwoordig erg populair.

https://witgebitnederland.nl/