Vetlog
Image default
Mode en Kleding

Hoe weet ik wat mijn maat galajurk is?

Het is het allerbelangrijkste dat je zal helpen een perfecte pasvorm galajurken te krijgen. In het begin moet je je lichaamsafmetingen kennen, te veel online shop daar, ze zijn niet helemaal dezelfde maattabel, dus kies een maat volgens de maattabel van elke winkel zal beter zijn.

 

1 Meet je borstbeeld. Je moet het grootste deel van uw buste meten om de juiste meting te krijgen. Zorg ervoor dat het meetlint (bij voorkeur het zachte meetlint van een kleermaker) onder uw armen valt.

l  Houd het meetlint strak maar niet te strak. Als je het te strak doet (als je buste over de tape springt), krijg je de verkeerde maten en past je jurk niet goed.

 

2 Meet je taille. Buig naar een kant (maakt niet uit welke) en vind de natuurlijke vouw van je taille. Meet aan de vouw rond je middel en zorg ervoor dat het meetlint een beetje los zit.

l  Je kunt ook je natuurlijke taille vinden door 2 centimeter omhoog te meten vanaf je navel. Het is meestal het kleinste deel van je taille.

 

3 Meet je heupen. Ga met je voeten bij elkaar staan. Meet rond het volste deel van je heupen en achterkant. Dit is meestal halverwege tussen je kruis en je navel. Nogmaals, je wilt het meetlint enigszins los houden, zodat je jurkmaat niet te klein wordt.

 

4 Bekijk een maattabel. Houd er rekening mee dat maattabellen meestal verschillen voor verschillende winkels en dat je zelfs met je afmetingen en de maattabel verrast kunt zijn door het brede scala aan maten waarin je lijkt te passen. U kunt deze maattabel echter als een basisgids gebruiken.

l  Kies altijd de grotere maat als uw maten tussen twee maten liggen, vooral als u online bestelt.

l  Vermijd de generators van de kledingmaat, omdat deze u de verkeerde maten geven. Generators van kledingmaten beweren je kledingmaat in elke winkel te kunnen vertellen (omdat zoveel winkels hun dameskleding anders op maat maken).

l  Als je naar Europese maten kijkt, wilt u deze grafiek eens bekijken, die Amerikaanse maten omzet in Europese maten. Als je nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken & trouwjurken.

Zorg er ook altijd voor dat je goed en comfortabel ondergoed draagt. Kijk bijvoorbeeld eens naar katoenen ondergoed voor dames van Beeren ondergoed.

https://www.beerenondergoed.nl/