Vetlog
Image default
Mode en Kleding

Welke BH draag jij tijdens de zomer?

Welke BH draag jij tijdens de zomer?

Wanneer de warme maanden er weer aankomen, dan doet dit logischerwijs iets met onze gemoedstoestand. We kunnen de lange broeken weer inruilen voor een heerlijk luchtig hemdje en de schoenen voor een paar slippers of sleehak. Kortom, we hebben er weer zin in! Maar hoe gaat dit met onze bh? Waar de jongens zich geen zorgen hoeven te maken, aangezien ze altijd een onderbroek of boxer dragen, is dit natuurlijk voor vrouwen net een stukje anders. Een bh is namelijk vaak van een dikkere stof, wat er vooral tijdens warme dagen voor kan zorgen dat het kan gaan zweten. Door zweet kan irritatie aan de huid ontstaan, wat er vervolgens weer voor kan zorgen dat je je niet prettig voelt. Het is dus belangrijk, hier gedurende de warme maanden rekening mee te houden, hoe je dit doet vertellen we je hier.

Luchtige kleding

Is het warm, dan is het verstandig te kiezen voor luchtige kleding. Hiermee bedoelen we niet alleen kleding wat niet strak op je lichaam zit, maar ook kleding wat is gemaakt van dunne stoffen. Op deze manier zorg je ervoor dat het geheel onder je shirt beter kan ademen, waardoor de kans op zweten en dus irritatie een stuk minder wordt. Vervelend genoeg is dit niet voor iedereen mogelijk. Je kunt je namelijk voorstellen, dat het dragen van luchtige kleding met cupmaat e een stuk lastiger is, dan wanneer je een wat kleinere cupmaat hebt.

Dunne bh

Wanneer je een wat kleinere cupmaat hebt, dan volstaat vaak wat minder ondersteuning. Je kunt er dan voor kiezen om gedurende de warme dagen te kiezen voor een dunne elomi bh. Een goed voorbeeld is de bralette. Deze is gemaakt van dunne stof en is niet voorzien van vulling of beugel. Op deze manier zijn je borsten toch bedekt, maar zal je niet het gevoel hebben dat ze door je bh worden ‘vastgehouden’.

Geen bh

Helaas heeft niet iedereen de luxe om geen bh te dragen. Uiteraard ben je hier thuis helemaal vrij in, maar op kantoor is dit natuurlijk heel erg gewenst. Het enige wat je dan kunt doen, is de bovenstaande tips tot je nemen en wanneer je dan thuis bent, je anita bh zo snel mogelijk uit doen. Wanneer je een kleine cupmaat hebt, dan ben je dus toch enigszins gedurende de warme dagen in het voordeel. Je kunt je namelijk voorstellen, dat het niet heel handig is om een bh zonder ondersteuning te dragen wanneer je een flinke cupmaat hebt.