Vetlog
Image default
Eten en drinken

Een pizza foodtruck voor elke gelegenheid

Gaat u een evenement organiseren en heeft u eten nodig voor op het event? Huur dan nu een pizza foodtruck in van Pasta Joe. Pizza is heerlijk op een festival en bijna iedereen weet hier wel raad mee. De pizza foodtruck is een echte hit. Het deeg van de pizza’s worden met zorg gemaakt, zo krijgt het deeg 48 uur om optimaal te rijzen. Dit zorgt voor een luchtige pizza die u alleen vindt op Italiaanse bodem.

Huur nu een pizza foodtruck in

In de pizza foodtruck vindt u verschillende soorten pizza’s. Zo heeft Pasta Joe bijvoorbeeld een traditionele pizza Margherita, of een Pizza tonno en natuurlijk nog veel meer. Met de pizza foodtruck serveert Pasta Joe op elk gewenste locatie heerlijke pizza’s vers uit de oven. U kunt de pizza foodtruck inhuren voor al uw evenementen en festivals. Iedereen kan dan genieten van de overheerlijke pizza’s van Pasta Joe. Naast pizza is Pasta Joe ook een pastacateraar, ze hebben veel verschillende soorten pasta’s op hun menukaart staan. Alles wordt helemaal vers bereid waar u bij staat. In de foodtruck zijn pastamachines aanwezig, de verschillende sauzen staan klaar en de groentes worden ter plaatsen bereid. Verser kan bijna niet. Bij het bedrijf vindt u alle heerlijke lekkernijen uit het mooie Italië. Wilt u kennismaken met de pizza foodtruck van Pasta Joe? Ze komen graag naar u toe. Laat uw gasten of bezoekers genieten van overheerlijke pizza’s.

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het kost om de pizza foodtruck van Pasta Joe op uw evenement in te huren? Vraag dan een offerte aan bij het bedrijf. Er wordt een goede prijsindicatie gegeven zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Heeft u nog vragen over de pizza foodtruck? Neem dan contact op met het bedrijf en stel al uw vragen aan de medewerkers.