Vetlog
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat een lensimplantaat zetten door deze specialist

Overweegt u om een lensimplantaat te nemen en wilt u meer informatie over deze ingreep? Bekijk dan eens de website van Refractiecentrum Haaglanden. Deze specialist is gevestigd in Den Haag in de polikliniek oogheelkunde van het Medisch Centrum Haaglanden. Ze zijn gespecialiseerd in diverse oogheelkundige behandelingen, waaronder ooglaserbehandelingen, lensimplantaties en ooglidcorrecties. Door hun jarenlange ervaring en deskundige oogartsen bent u bij hen in goede handen. Een persoonlijke aanpak staat bij dit bedrijf centraal. Daarom wordt er, voordat de behandeling begint, eerst een persoonlijk onderzoek uitgevoerd. Aan de hand daarvan wordt er een behandelplan opgesteld dat volledig aansluit bij uw situatie en wensen.

Keuze uit verschillende opties

Bij het laten zetten van een lensimplantaat heeft u de keuze uit twee verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een Artisan implantaat. Hierbij wordt er een kunststoflens in de voorste oogkamer geplaatst door middel van een incisie van vijf of zes millimeter. Bij deze behandeling wordt er een plaatselijke of volledige verdoving gebruikt. De tweede optie is het laten plaatsen van een Artiflex lensimplantaat. Door de flexibiliteit kan de lens opgevouwen in het oog worden geplaatst door middel van een incisie van 3 millimeter. Hierbij gebruiken deze professionals een druppelverdoving. Bij de eerste optie moet de incisie gehecht worden waardoor het een tijdje duurt voordat het zicht weer optimaal is. Bij de tweede optie is een hechting vaak niet nodig en is het zicht vrijwel direct na de ingreep al goed.

Maak een afspraak online

Het laten plaatsen van een lensimplantaat is een belangrijke beslissing die goed overwogen moet worden. Daarom kunt u bij Refractiecentrum Haaglanden een gratis en vrijblijvende QuickScan laten uitvoeren. Uw ogen worden tijdens dit onderzoek geanalyseerd en op basis daarvan geven deze specialisten advies over de best mogelijke behandeling. Wanneer u interesse heeft, kunt u direct online een afspraak maken. Als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Refractiecentrum Haaglanden. Zij beantwoorden al uw vragen.

https://www.refractiecentrum.nl