Vetlog
Image default
Particuliere dienstverlening

Kan ik het infrezen van een dekvloer ook zelf doen?

Als u plannen heeft voor vloerverwarming of het onder de vloer wegwerken van bekabeling, dan is het infrezen van de dekvloer een taak die op het to do lijstje staat. Als u hier geen ervaring mee heeft dan kunt u dit beter aan een professional uitbesteden. Er zijn bedrijven die een mooie smeervloer kunnen leggen en ook het freeswerk voor hun rekening kunnen nemen. De vloer wordt dan kant-en-klaar opgeleverd. U kunt daarna aan de slag met het leggen of laten leggen van de kabels of de vloerverwarming. Vervolgens wordt er dan een vloer geplaatst om het geheel af te maken.

Steeds meer mensen kiezen een duurzame vloer

In de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw lag er in de meeste woningen tapijt op de vloer. Sindsdien is er veel veranderd. Steeds meer mensen kiezen voor een meer duurzame vloer van hout, steen of een kunststof materiaal zoals PVC. Dat is niet zo vreemd, want tapijt gaat veel minder lang mee. Als u van plan bent een nieuwe vloer te laten plaatsen, dan kunt u een smeervloer laten leggen. Het infrezen van de dekvloer kan worden gedaan zodra deze goed is gedroogd en uitgehard, dit duurt meestal een aantal etmalen. U dient er dus bij het laten plaatsen van een nieuwe vloer rekening mee te houden dat hier enkele dagen mee gemoeid zijn.

Laat je vloer leggen door de ervaren vakman

Multi Vloeren Brabant is een ervaren bedrijf als het gaat om het plaatsen van vloeren. Zij kunnen een smeervloer leggen, en ook het infrezen van een dekvloer is voor dit bedrijf dagelijks werk. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door het formulier op de website in te vullen. Een medewerker neemt dan contact met u op om uw opdracht door te spreken en u een prijs voor te leggen. Als u hiermee instemt dan kan er direct een afspraak worden gemaakt om de werkzaamheden uit te voeren.

Gerelateerde artikelen

Laat een lensimplantaat zetten door deze specialist