Vetlog
Image default
Tuin en buitenleven

Steeds vaker een tweede auto voor de deur

Veel mensen hebben tegenwoordig twee auto’s voor de deur staan. Dit komt omdat mensen mobieler moeten zijn tegenwoordig. Daarnaast zijn de prijzen van auto’s ook relatief gezien gedaald. Mensen kunnen meer verdienen tegenwoordig en de kosten voor de productie van een auto zijn door het lopende band werk gedaald. Omdat iedereen dus tegenwoordig naar zijn of haar werk rijdt en omdat vrouwen meer zijn gaan werken zijn er dus ook meer auto’s nodig. Dit vertaalt zich in het straatbeeld van tegenwoordig. Minimaal twee en soms zelfs drie of vier auto’s voor de deur. De oudere generaties vinden het maar niets. Toch lijkt het wel zo dat dit nog wel even zo zal blijven.

Hagel zorgt voor veel schade aan auto’s

Met de toename van het extreme weer in Nederland vinden er steeds meer fikse hagelbuien plaats. Deze hagelbuien zorgen voor veel schade aan auto’s. Omdat mensen dus steeds vaker twee of nog meer auto’s voor de deur hebben kunnen deze niet allemaal in de garage. Dit betekent dat er dus auto’s buiten moeten staan. Tijdens een hagelbui hoop je dan dat alles maar goed gaat. Tot dat je buitenkomt een ziet dat er een aantal flink deuken in de auto zitten.

De keuze voor een carport

Om jezelf en jouw auto goed voor te bereiden op deze fikse hagelbuien is het aan te raden om een carport op maat aan te schaffen. Deze carport op maat kan voor de huidige garage gemaakt worden. Dit zorgt ervoor dat je auto beschermt is en daarnaast neemt de carport bijna geen extra ruimte in beslag. Dit is dus heel erg fijn. Daarnaast geeft de carport natuurlijk de luxe om droog vanuit de auto naar de voordeur te lopen.

https://handelsondernemingkirkels.nl/carport-op-maat/