Vetlog
Image default
Financieel

Zal kopen of verkopen van etherium zal invloed hebben op uw beleggingsportefeuille?

Ethereum (ETH) kopen met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester  Een van de meest gestelde vragen van de afgelopen maanden, is hoe etherium in de toekomst zal doen wanneer de prijs van edele metalen zoals goud, zilver en platina zo hoog blijft zijn? Als u geen snel antwoord hebt op die vraag, dan bent u waarschijnlijk een van de mensen die de trends niet hebben gevolgd. In feite kan dit een van de belangrijkste vragen van de laatste 10 jaar of zo blijken te zijn.

 

In december 2012 was er nieuws dat de goudprijs toenam en die van zilver. Zoals je misschien kunt voorstellen, kochten beleggers gold bars en munten, terwijl zilveren mijnbouwbedrijven zilveren erts hebben opgeblazen. De Frenzy voor deze grondstoffen duurde ongeveer zes maanden, totdat de prijs van goud afgestemd was en de markt voor zilver stagneert. Dan kostte het nog zes maanden voor de prijs van zilver om te laten vallen naar waar het momenteel is. Hoewel veel mensen kunnen zeggen dat dit slechts een kortetermijnsituatie was, is er een kans dat we een nog grotere bull-markt konden zien die in de toekomst op ons komt.

 

Deze bull-markt zal waarschijnlijk voorkomen vanwege de prijs per troy ounce thorium. De prijs per troy ounce is in opkomst vanwege het gesprek van de etheriummarkt digitaal. Dit komt omdat thorium vrijwel goed heeft gedaan als een energieartikel. Het wordt nu aangeboden bij een groot aantal prijzen, wat zorgt voor veel onderhandelingsruimte als handelaars proberen te bepalen welke prijzen het beste zijn om te kopen.

Terwijl we in de zomermaanden gaan, zullen de prijzen beginnen te vloeien en nieuwe highs te bereiken.

 

Gedurende de laatste paar jaar was er een tekort aan dit vitale element, dat mensen dwong voor alternatieve bronnen. In één keer was goud de enige levensvatbare energiebron. De goudprijzen nemen echter toe vanwege het feit dat het edelmetaal niet langer in grote hoeveelheden wordt gedolven. Met deze nieuwe ontdekking zijn handelaren opnieuw op zoek naar de ethereummarkt voor investeringsmogelijkheden. Of u nu van plan bent te investeren in ethereum per troy ounces of goud zelf, er zijn veel kansen die er zijn om te ontdekken.

 

Wanneer u van plan bent in ethereum per troy ounces te investeren, moet u begrijpen dat dit geen tastbaar artikel is dat u in uw hand kunt vasthouden en overal mee kunt nemen. Je kunt geen ethereum bezitten zonder het uit te wisselen voor een ander edelmetaal. De prijs per troy ounce zal worden bepaald door een aantal factoren, inclusief de huidige spotprijs voor thorium in de markt en de vraag naar het metaal. De vraag naar thorium is nu hoog omdat het een gemeenschappelijk element is dat voor veel verschillende doeleinden wordt gebruikt.

 

Er zijn veel manieren waarop u Thorium kunt kopen. U kunt het kopen bij een geaccrediteerde dealer, die uw huidige zilver in Etherium met winst zal converteren voordat u het heeft verkocht om meer te verfijnen. Deze optie is behoorlijk gunstig omdat dealers meestal een zeer grote reserve bewaren, dus wanneer de spotprijs van etheriumfluctuates, ze niet zo sterk worden beïnvloed. Een andere manier waarop u ETHEREUM kunt krijgen, is door deze rechtstreeks van de mijn te kopen. Wanneer u rechtstreeks van de mijn koopt, kunt u de meeste winst verzamelen omdat ze geen voorraad hebben

Klik hier Bitcoinmeester

Gerelateerde artikelen

Wilt u advies over verzekeringen in Oosterhout?

Schakel de best beoordeelde taxateur van Delft in

Wil je in aandelen handelen? Zorg dat je alle winsten en verliezen inzichtelijk maakt!